Ali vam dolazi Dumeco, takođe odličan prevoznik sa najčistijim autobusima u gradu. Jedina mana je sto su za deo voznog parka kupili Bmc.Saga je imala dve kobre i jednog maza na 534 .Odlican prevoznik ostace zal za njima.
Ali vam dolazi Dumeco, takođe odličan prevoznik sa najčistijim autobusima u gradu. Jedina mana je sto su za deo voznog parka kupili Bmc.Saga je imala dve kobre i jednog maza na 534 .Odlican prevoznik ostace zal za njima.
Nije Dumeco. Liniju 534 preuzima CLC. Sad sam pogledao ponovo onaj spisak prevoznika i linije koje oni preuzimaju.Ali vam dolazi Dumeco, takođe odličan prevoznik sa najčistijim autobusima u gradu. Jedina mana je sto su za deo voznog parka kupili Bmc.
I 48 uzima od ponedeljkaUpravo potvrđeno iz rasporeda u SP Kosmaj, linije 57 i 403 se predaju u ponedeljak a Kosmaj preuzima privremeno liniju 35 i vraća 36 i 44.
50 i ostaje privatna. 26 će u Kosmaj najverovatnije kad se preda potez 300.на 25 је ГСП, 26 и 50 су и даље приватници
50 i ostaje privatna.
Bambus preuzima 50зар нису 50 вратили ГСП-у после ове нове поделе?
Ne, dobio je Banbusзар нису 50 вратили ГСП-у после ове нове поделе?
Zadnje serije baš i mogu da se pohvale bog zna kakvim kvalitetom. Iskreno, možda malo bolje od BMC-a, al po meni dosta iza Isuzu-a i Otokara.Kobra je najbolja od njih.
Pa ako tako gledaš, ni Turska nije daleko od toga. I kao što u Turskoj nisu svi za trenutnu vlast i politiku, tako nisu ni u Iranu.Rakiju prezirem iz političkih razloga i gledam da je bojkotujem što je više moguće. Ne želim da koristim marke koje lansira Islamistička država Iran pritom uskraćujući razna ljudska prava i lansirajući razne terorističke grupe.
Uh negde sam pisao ranije nmg da se setim.Na sajtu busevi.com izbrisali.Ima sigurno 20 vozila.Za sad toliko vozila dok ga ne uzme gspJel zna neko koliko vozila ima na 26?