Јева да га каче.Na potezu 700 bukvalno rade samo Conecto, kao i na 72 i 73. Zato sam očekivao Conecto i za gradske linije na ovom tenderu, ali videćemo, možda Strela i za to iznenadi i uzme nešto dobro. 52 i 88 će im biti dosta važne linije za reputaciju, zato sto prolaze kroz grad.
Da li se to meni čini ili prevoznik koji dobija jako bitnu zglobnu liniju nema nijedan zglob?"Garaža" (no comment) jednog od budućeg članova novog konzorcijuma, možete je pratiti na Naxi Live.
Stralin "parking" ekipe sa poteza 700 je na Batajnickom drumu, 100m s desne strane od Batajnickog druma, nikao preko noci. Parking sa slike im sluzi za vozila koja rade prevoz radnika, bas sam se pitao gde im je to, radili su oni, pa Lasta, sad opet oni.Nemaju gde ni da ih parkiraju, hrpa zglobnih BMC-a leži na placu Mašinoprometa nešto je sigurno i njihovo.
Nemam pojma gde će ih parkirati, jer je ovaj trenutni parking popunjen.
Koliko vidim ništa se ne širi..
I koja je konkretno razlika ovih u poredjenju sa onim koje je Sicve kupio ? Isto sranje koje ce verovatno jos vise da se kvari. Za te pare smo mogli takve Solarise da kupimo al dzabe.Jel ovih 100 za privatnike ili za Gsp?
Pogledajte prilog 208387
Zvezdarac je sa Bulbuldera, 100 postoJoj odvratni su i oni i njihovi autobusi i jezik, još kad pročitam ovo Sırbistan, stvarno jesmo Srbistan, žali bože naših junaka sto su ginuli da oteraju Turke pre 150 godina, prevrću se u grobu sad kad smo opet njihova kolonija
Prepisali od Del BojaJel postoji neka firma u Srbiji koja ne nudi u oglasu za zapošljavanje vrhunsku zaradu, siguran posao i mogućnost napredovanja?
Najlepsi autobus u gradu ubedljivo, prava šteta sto ih nema više. Moram da ga uhvatim neki dan da vidim jel još onako dobar kao na početku, ili ga je Cvrle već razvalio. Po meni je ovaj autobus ostavio ubedljivo najbolji utisak uz Streline Citare, e sad videćemo kako će se i Iveco pokazati i da li će on preuzeti titulu najboljeg busa u gradu.
Otkud njima Otokari? Valjda Cobre?Леконови Отокари су пребачени за Кнежевић