Šta je novo?

Privatni prevoznici

Provericu, ali tesko da je nov, ovo je stariji model, vidi se po dizajnu, a enterijer i eksterijer su daleko od izgleda novog vozila. Aj baci sliku ili screenshot ako da vidimo i mi o cemu se radi.

Rusi pišu da je to najnoviji model sa Evro6 motorom. Još uvek njima nepoznat, kao i novi MAZovi, takodje sa Evro6.

mlk2a9.png

11jnl3l.png

https://vk.com/wall-23027110

Tako da ko uslika i MAZove i ove nove Liaze, učiniće bar ruse srećnijim, da vidi te nove tvorevine za izvoz :D No, piše da smo mi naručili Evro 6 i da to samo za nas prave.

Niskopodni Liaz 5292 je radjen po ugledu na Scania Omnicity, i jedan od sasvim korektnih autobusa je taj model Scanie
51xdfc.jpg

Sa Commonsa sam skinuo ovu sliku :)

crveni Maz na liniji 71 :D

P04222 na 45

У праву си, преко телефона ми се учинило да је клима у питању, сад видим да је превелико за климу. Јел се зна макар колико их је узето?

Пет старих МАЗ-ова и један нов (црвени) се одмара на Бежанијској коси :D
Паркинг за њих и још неке приватне превознике и камионџије је иза Екове банзинске станице. Ту је и перионица за сва та возила.
Сликао сам са раскрснице улица Мајора Бранка Вукосављевића и Генерала Михајла Недељковића.

Liaz imaonaj sasvim pristojan bus sto su pravil sa skaniom za soci olimijadu 2014 bjese

Video sam da je bilo kritike na račun ovih MAZova. Neki od njih su ex-Ćurdićevi koji su vozili na 35 i na 32. Moram reći da morate obratiti pažnju da nisu oni svi isti. (ovo pišem pre dolaska ovih novih belih 2011) Npr. autobusi koji su radili na 32 su imali slabije motore, jer je linija bila laka, dok su na 35 bili sa jačim, baš upravo zbog uspona do Lešća. Neki od tih autobusa koji su radili na 35 nisu bili gašeni, vozili su 35 i onda odmah na noćni, a ta linija uopšte nije bila laka. GSP je imao problem sa vozilima koja šalje na 35 i na 202, sećam se da su mnoga vozila kuvala, tako da nije ni čudo da su neki od njih posle toliko godina izraubovani. Ovo znam, jer se sećam kada ponekad ubace jedan autobus sa 32 na 35, da mili i trese se dok izvuče uz od garaže GSP do Višnjičke banje.

Ovi Mazovi nemaju klimu ? Koliko se ja sećam vozila privatnih prevoznika moraju imati klimu.

Liaz sa slike je definitivno noviji, jer su tek skoro poceli da stavljaju natpis ЛИАЗ iznad logo-a fabrike.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=368387#p368387:3bhsicas je napisao(la):
Гага » Sat Jan 23, 2016 8:27 pm[/url]":3bhsicas]Пет старих МАЗ-ова и један нов (црвени) се одмара на Бежанијској коси :D
Паркинг за њих и још неке приватне превознике и камионџије је иза Екове банзинске станице. Ту је и перионица за сва та возила.
Сликао сам са раскрснице улица Мајора Бранка Вукосављевића и Генерала Михајла Недељковића.

file.php
Cvrckova (C LC) garaza. Inace sasvim ok i korektan prevoznik... Ko god da je dobio njih na liniji koju koristi, uzivace narednih 10 godina :). PS bivsi komsija Gago dobra ti slika ;)

linija74

P0833 na 46

P04111 na 45

P0903 na 71 danas me je vozio .Grejanje nije radilo :(

Nekoliko kobri u proteklih par dana proslo kroz Omladinskih Brigada, a kasnije na autoput... Bice da se neko pojacava sa njima! Inace za mene su fenomenalni autobusi :)

Ma ikamerc je majka za nji sve :D AHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAAH

Saga vrhunski uradila posao, jedva cekam da vidim kako ce Mazove da ofarbaju.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=368552#p368552:3scx2464 je napisao(la):
liponiiiii » Sun Jan 24, 2016 9:36 pm[/url]":3scx2464]Ma ikamerc je majka za nji sve :D AHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAAH
Neka hvala! U ovim kobrama (ako se nisi provozao sa njima) je uzitak na nivou! Hvala Bogu pa Autokodeks drzi 68, autobusi su im u sasvim korektnom stanju! A Ikarmrerc si nasao da poredis sa Kobrom? ili me provociras, ili si ozbiljan? Zasto je Ikarmercova izolacija pozadi toliko losa u odnosu na Kobre? Bar pet dobrih razloga da Autokodeks ne kupi Kobre, a kupi Ikare...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=368626#p368626:1wzccnbq je napisao(la):
Gaspar18 » January 25th, 2016, 1:25 am[/url]":1wzccnbq]
Neka hvala! U ovim kobrama (ako se nisi provozao sa njima) je uzitak na nivou! Hvala Bogu pa Autokodeks drzi 68, autobusi su im u sasvim korektnom stanju! A Ikarmrerc si nasao da poredis sa Kobrom? ili me provociras, ili si ozbiljan? Zasto je Ikarmercova izolacija pozadi toliko losa u odnosu na Kobre? Bar pet dobrih razloga da Autokodeks ne kupi Kobre, a kupi Ikare...
:?:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=368626#p368626:rch0dola je napisao(la):
Gaspar18 » 25 Jan 2016 12:25 am[/url]":rch0dola]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=368552#p368552:rch0dola je napisao(la):
liponiiiii » Sun Jan 24, 2016 9:36 pm[/url]":rch0dola]Ma ikamerc je majka za nji sve :D AHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAAH
Hvala Bogu pa Autokodeks drzi 68, autobusi su im u sasvim korektnom stanju!
Da u korektnom su stanju jer imaju nove kobre udji ti u P0903 pa ces videti u kom su korektnom stanju.Sto se tice cistoce manje vise su ok ali grejanje je 0 ja sam se zaledio :roll:

P0903 je pokretni frižider ovaj zamrzivač brate . Nije samo on Fap ima jako lose grejanje jako loše je to izvedeno srkoz,u većini fapova grejanje je izvedeno samo preko radijatora a nema izuvavanja ....
Gaspar-Bolokovi bajo moj ne mam nista protiv tebe samo sam se malo našalio počeo si da mi budeš zanimljiv svi jedno a ti kontra udri ahhahahhahah živ ti bio :D
A ne znam da li si bio u ik112M on je tek bučan Le je još i dobar ... Ma ja sam mislio za solarisa da ce biti izolacija na nivou a ono jok isto kao i ikar po tom pitanju su isti ...

Lipi, budi realan bar sto se Ikarkrsa tice... Kako je moguce, da LE bude toliko tvrd kada prelazi preko rupe, pa da moram da se Bogu gospodu molim da mi bubrezi ostanu citavi? Kako je to u Kobri reseno bolje, izbegavam poredjenje sa MB i Man, jer je to 10 svetlosnih godina daleko od Ikara... Ik11M su toliko nebezbedni pozadi da je to necuveno, kada izlazis moras se ljudima popeti na glavu da bi sisao... U Connectu je to daleko bolje reseno. Onaj Man Lui Travela je sasvim ok autobus, takvih jedno 50komada za Kosmaj naruciti da vidis sta znaci kada uzmes KVALITET! ;)

Vrh