Trebalo bi da budu autobusi anadolu isuzu, mislim da još 10 takvih kupuju.Sta ima u voznom parku taj Knezevic sto dolazi na 89?
Trebalo bi da budu autobusi anadolu isuzu, mislim da još 10 takvih kupuju.Sta ima u voznom parku taj Knezevic sto dolazi na 89?
Trenutno: Gmaz, Liaz i IsuzuSta ima u voznom parku taj Knezevic sto dolazi na 89?
Znam da su pričali da su kačili prepustom prikolice pri skretanju gore ka Štarku od Braće Jerkovića, al svakako može stajati i tvoja priča, jer i ovo su informacije opet određenog broja ljudi. Mislim nisam imao prilike da to vidim uživo.Zglob može na 50. Navodno je problem kružni put voždovački, tj. skretanje prema Jerkoviću, ali tu je 18 lagano išla za vreme izmene pre 3 godine.
Mobilitas si zaboravioIz gradskog prevoza se zvanično isključuju Unacop, Lekon, Košava i Bamiron
Ma njoj je problem terminus Ustanicka zbog poteza 300.Jedino sve iz poteza 300 oterati boga pitaj gde,pa da samo ona kruzi i tako da bude zglobna.Inace ovako po trasi sve je okZglob može na 50. Navodno je problem kružni put voždovački, tj. skretanje prema Jerkoviću, ali tu je 18 lagano išla za vreme izmene pre 3 godine.
Уколико је све ово тачно наравно јер се помиње и "повратак" Бамирона. За Лекон се исто прича да је пазарио Отокаре. Ако буду уводили линије након премештања БАС-а очекујем да их њима дају.50-ica ima onaj prevoj u Braće Jerkovića, a 26 nema šanse za niskopodni pušer. Ne vredi kukati tu. Ja i dalje ne mogu da verujem da su 56 dali Niš ekspresu, i da se realno veliki prevoznik dovlači u Beograd samo zbog jedne linije, mada značajne i solidno velike doduše. Jeza me hvata, mada nju od svih linija u mom krugu i najmanje koristim. Možda Niš ekspres i bude dobar, al je svo to na kraju ipak težak apsurd. No, dobro smo prošli mi sa Labudovog i Petlovog, mislim i Vidikovca i okoline. TP na 59 super, Dumeco uzima 42 hvala bogu, kao i 502, Knežević na 89, Dumeco opet na 53 što je dosta dobro. Ono čudo od Banbusa da ne gledam više, a vala i Trans-jug je realno đubre od prevoznika. Žao mi je i 50-ice, kao i poteza 400. Mi, sem 56-ice, stvarno nismo loše prošli, a možda i sa 56 bude sve ok na kraju, al GSP nije zaslužio da je izgubi kako god. Sad šta je tu je.
Потез 300 може да се рашчисти без појачавања линија. Мислим да је @solecar пре неку годину урадио предлог размештања.Ma njoj je problem terminus Ustanicka zbog poteza 300.Jedino sve iz poteza 300 oterati boga pitaj gde,pa da samo ona kruzi i tako da bude zglobna.Inace ovako po trasi sve je ok
Koliko vidim Banbus uzima celu 50 i 51.50-ica ima onaj prevoj u Braće Jerkovića, a 26 nema šanse za niskopodni pušer. Ne vredi kukati tu. Ja i dalje ne mogu da verujem da su 56 dali Niš ekspresu, i da se realno veliki prevoznik dovlači u Beograd samo zbog jedne linije, mada značajne i solidno velike doduše. Jeza me hvata, mada nju od svih linija u mom krugu i najmanje koristim. Možda Niš ekspres i bude dobar, al je svo to na kraju ipak težak apsurd. No, dobro smo prošli mi sa Labudovog i Petlovog, mislim i Vidikovca i okoline. TP na 59 super, Dumeco uzima 42 hvala bogu, kao i 502, Knežević na 89, Dumeco opet na 53 što je dosta dobro. Ono čudo od Banbusa da ne gledam više, a vala i Trans-jug je realno đubre od prevoznika. Žao mi je i 50-ice, kao i poteza 400. Mi, sem 56-ice, stvarno nismo loše prošli, a možda i sa 56 bude sve ok na kraju, al GSP nije zaslužio da je izgubi kako god. Sad šta je tu je.
To će da se zna od sledeće godine, pošto ona saobraća u periodu od 01.05. do 31.08.Ko li će da uzme 400? LDM ili? (Mislim na liniju 400)
Od solo vozila, imaju Cobre, Otokare, Akie, Isuzu, BMC.Може ли неко да напише у кратким цртама какве возне паркове имају ти побројани превозници који преузимају линије? Немојте замерити али за неке први пут чујем.
Потез 300 може да се рашчисти без појачавања линија. Мислим да је @solecar пре неку годину урадио предлог размештања.
Сигурно су скинули натписе ови што испадају.Videh da na 34 voze minibusevi bez naziva prevoznika, samo GB.
i mobilitasa isto nema ovde!Нико није приметио искључење Тамнаве транс колико је очајна.
Pa 25 se vraća u gsp, ali velike su šanse da će ostati solo autobusi.inače, jel bi mogao zglob na 25? nisam u toku, a to je sad vrv gsp čim je nema u spisku, tako da eto, da pitam.