U poslednja dva meseca se pojavljuje gomila dezinformacija, izmišljotina i gluposti iz "pouzdanih" izvora. Jedino što je sigurno 100% je da Strela preuzima poteze 100 i 700 i to je i zvanično završen posao i javno dostupna informacija. Ostalog batalite ljude jer ne znam ni sam koliko sam verzija "proverenih" informacija čuo do sad za Zemun, privatnike, poteze 300 i 400, Akia za GSP, pa onda ipak BMC-a, otkaza po GSP-u, celokupne budućnosti istog, dominacije Strele, prodaje Kosmaja i raznoraznih ostalih priča koje ljudi neprestano šire, što ovde, što po instagramu, fejsbuku itd. Tako su pojedini i za 511 širili priče o zglobnim Akiama koje su na granici, sve šatro proverene informacije, a na kraju se ispostavilo da te zglobne Akie ni ne postoje uopšte. Pa priča za ekspres liniju 605 BGH2O - Progar koju su prvi širili ljudi iz samog GSP-a, pa se na kraju ispostavilo da linija nit ide od Beograda na Vodi, nit ima veze sa naseljem Progar. U pitanju su sve polovične informacije, pretpostavke, izmišljanja, rekla kazala i dalje da ne nabrajam.
Kao što vidite, stalno se dešavaju neke promene preko noći, ništa se ne može tvrditi sa sigurnošću, a neki ne samo da već znaju ko će dobiti koju liniju, nego znaju i koje će biti zglobne, a koje solo. Sa druge strane, jedina realnost je da se ništa apsolutno ne zna sa 100% sigurnosti. Znamo da će biti promena, znamo da će biti tumbanja, ali tvrditi sa tolikom samouverenošću neke stvari mi je već van pameti. Strpite se i sačekajte! Neću imenovati nikoga, ali sam pojedine članove i generalno ljude koji prate sve ovo zapamtio po širenju "proverenog".