Pa mislim ovaj Strelin novi Mercedes,to sam samo jednom video,vise se nije ponavljalo.Nisam bas expert za ta vozila,pisem iz ugla putnika koiji koristi GSP svakodnevno.На 711 је ишла прекоманда. Само зависи са које линије. Које марке је аутобус био?
Može to i za znatno manje para kad se kupuje na veće (čitaj: Bus Logic doo) količine. Praktično ne vredi ništa.Ni na novom Manu C&LC-a ne radi onaj aparat preko kog se prati na Beograd plus aplikaciji. Prosto ne mogu da verujem kakvi su to krševi od aparata, a ovde je lepo neko rekao da izgledaju kao neki kineski telefon od 100 evra i da to nema šanse da normalno funkcioniše. Dešavalo se da aparati bus plusa ne rade, ali u znatno manjem broju. Na mojoj liniji od 6 buseva, barem 3 ne možeš da vidiš na aplikaciji.
Ne znam o kome pricasПропада му фирма,а овамо ботује за СНС...
Пријатељу,немој само ботовати него пружи људима удобнији и бољи превоз,ал џабе,заболе њега и за људе и за превоз
Ali najsmešnije je to što je ovo obična fiskalna kasa prenosna u rangu one galebove što je učestala kod nas. Viđao sam isti ovaj model u CG npr na šalterima ili brodićima itd. Ovo nije namenjeno za upotrebu kao glavni vozački računar i gps u gradskom prevozu i niko me ne može ubediti u suprotno. Bar je kentkart oprema kolko god zapuštena i out of date kod nas bila svetlosnim godinama ispred ovoga.Može to i za znatno manje para kad se kupuje na veće (čitaj: Bus Logic doo) količine. Praktično ne vredi ništa.
Pogledajte prilog 179816
О директору Ласте.Ne znam o kome pricas
Ma on covek po zadatku, ne radi on nista sto ne trebaО директору Ласте.
Gleda se koliko god je moguće da se izbegne privatizacija celog GSP-a. GSP može ta vozila da nabavlja i bez privatizacije. Kamo sreće da onih 300 novih autobusa o kojima se priča budu MAN ili Mercedes, ali se dobro zna za njihova mutna poslovanja s BMC-om.Iako ne koristim gradski prevoz više od 10 godinama zanimljivo mi je prisustvo novih MAN i Mercedes autobusa kod privatnika, pa me zanima da li postoji šansa da se kompletno ceo GSP privatizuje i da se vozni park obnovi po modelu koji koriste privatnici sa MAN i Mercedes autobusima?
Tendera nema tako da nije lupetanjeА да једном у животу заиста не лупетате и сачекате "тендер"?
Nisam znao da skupština može da stavi veto na tender. Koja je onda poenta celokupnog zakona o javnim nabavkama i tendera kao takvog, ako mogu kad im dune da suspenduju zakon i nabave ono što njihovim džepovima odgovara?U skupštini je odlučeno da će ova nabavka tramvaja i autobusa biti obavljena bez tendera, ali svakako ne treba nagađati, čekamo zvaničnu potvrdu za sve
Conecto je takođe iz turske, verovatno i ManPa i privatnici su prvi nabavljali krševe, najpre doma će, makedonske, ruske i beloruske a onda turske, iranske i kineske. Sad vidim da se okreću Mečki, MAN-u, Solarisu i sl. Shvatili su da je isplativije.