TheOnlyLuka
Higher intermediate
Volim što predstavljaju kao revolucionarni izum, a skrivaju mračnu stranu medalje.
а још једно занимљиво питање, зашто доводе возаче из земаља у којима се вози у контра смеру, то јест левом страном.
Posteno, ali onda da ubrzo po povecanju cene dodje i poboljsanje usluge. U suprotnom ja prvi necu placati. Preko glave mi je vise da ulazim, ne u prepuna vozila, nego vozila koja "kipe" od putnika i kojima vrata samo sto ne iskoce od pritiska. Kad se radi o prevozu, i uopste drzavnom odnosu prema svojim gradjanima, na pamet mi vise ne pada da budem veci Hriscanin od Isusa.Normalno i logično, ne može biti ista cena kad je cena dizela sa 150 skočila na 220 dinara, zato i treba da se poveća cena
Pa ako povećaju porez, a od toga budu dotirali gradski prevoz, ti ćeš ga takođe plaćati, osim ukoliko ne budeš (ili neko tvoj) i plaćanje poreza stavio na "od mnene dosta više".Ionako su jajare najavili povecanje poreza na imovinu (jer oni i jesu ti koji vestacki drze visoke cene nekretnina) pa neka od toga dotiraju prevoz. Od mene dosta vise (sa ovakvim ophodjenjem).
Naša država je najveći neprijatelj svom narodu, svi imaju veća prava od matičnog stanovništa Srbije.
Ovo je već nešto drugo, Arriva je jedna od retkih firmi koja ima kvalifikovanog instruktora vožnje i čitav program prekvalifikacije. Ovim su pokušali da smanje troškove prekvalifikacije vozača sa C na D, međutim, nažalost godinama već nije uspešna priča, pre svega zbog veće razlike o plati u odnosu na druge prevoznike.