Ja mu takođe veoma zameram što je uništio nešto najbolje što je Kosovo imalo (a opipljivo običnom čoveku), a to je PEĆKO PIVO. Sada je to vodurina u poređenju sa onim što je bilo.vrachar":20n045v3 je napisao(la):Grad u usponu :lol: Kakvom samo?! Investitor tog sega mega kompleksa je Badzet Pacoli, glavni siptarski lobista u Americi i finansijer UCK i ostalih teroristickih organizacija. A svi ti projekti su realni koliko je i kosovska ekonomija stabilna. S obzirom da dole ekonomija ne postoji...
pa minimum koliko i bgd...vidim, sve cveta, ne zna se koliko imamo projekata a sve stoji..obilaznica, prokop, metro...i ovaj jedan trzni centar sto izgradise, pa se mafija vec obracunava, dal je legalno ili ne :bash:vrachar":12akmn48 je napisao(la):Grad u usponu :lol: Kakvom samo?! Investitor tog sega mega kompleksa je Badzet Pacoli, glavni siptarski lobista u Americi i finansijer UCK i ostalih teroristickih organizacija. A svi ti projekti su realni koliko je i kosovska ekonomija stabilna. S obzirom da dole ekonomija ne postoji...
Da da da, pecko pivo!!! To je ono sto bi mi sada prijalo. Definitivno je nakada bilo najbolje.GOJE":prtq5jm8 je napisao(la):Ja mu takođe veoma zameram što je uništio nešto najbolje što je Kosovo imalo (a opipljivo običnom čoveku), a to je PEĆKO PIVO. Sada je to vodurina u poređenju sa onim što je bilo.vrachar":prtq5jm8 je napisao(la):Grad u usponu :lol: Kakvom samo?! Investitor tog sega mega kompleksa je Badzet Pacoli, glavni siptarski lobista u Americi i finansijer UCK i ostalih teroristickih organizacija. A svi ti projekti su realni koliko je i kosovska ekonomija stabilna. S obzirom da dole ekonomija ne postoji...
A projekti su AUUUUU MILEEEE! Ipak izgleda da se nešto i radi.
Па за сада нема... овде се говори о томе да они са те тачке где су мрдају, иду напред и то брзо... тако смо и 1992. причали да не могу Румунија и Бугарска да се пореде са Југом... ипак смо ми за њих, ма "Династија"...praguc":5wc759x8 je napisao(la):daj please, ne možeš porediti beograd i prištinu, ni po jednom jedinom parametru.... ali bukvalno.. možeš je porediti sa skopljem, sa tiranom, ali daj molim te, u prištini sam imao prilike da budem tako da.... nope, nope.... nema usporedbe...
dobar video, ali predugacak... zanimljivo je kako su pogadjali dobre uglove sa skyline-om grada... izgleda kao da nije tako masivna u odnosu na okruzenje... heh, uglovi gledanja su cudoaleks82":41mrvzsd je napisao(la):
Važi :laugh:BOKI SMOKI":1ec4ur26 je napisao(la):Svaka im cast.Pametni su oni, nisu nimalo glupi.videcete za deset godina kosovo ce biti ispred nas.