skopje":21ijs3k5 je napisao(la):
Svemir je bezgranican ali tvoj mozak je ogranicen. Ja nikada nista lose nisam rekao o BG. naprotiv, sledim razvoj tog grada ne samo na ovaj forum i uopste ga ne uporedzujem sa Skoplje. Ne zelim da ulazim u tvoj problem jer je to samo tvoj problem, a tako i nek ostane
Ma ajde klinac, neću više da odgovaram na tvoje postove, jer su primitivni kao i tvoje ponašanje i obraćanje sagovorniku. Zagadili ste temu kačeći slike nekakvih stambenih trospratnica i osrednjih tržnih centara i pričama o "bogatoj istoriji" u FYROM-u... Daj, ko veruje u te budalaštine o vardarskim helenima. Inače,
svemir je bezgraničan baš kao i ljudska glupost. To je ispravna izreka, ali dotle još nisi stigao, izgleda.
Što se Skoplja tiče - NHF (no hard feelings, ako ni to ne razumeš) rekao sam šta mislim: grad je prljav; nesređen i neplanski ogranizovan; dosadi posle dva dana i zato nerado idem tamo, jer jednostavno mi se uopšte ne sviđa ceo ambijent koji je doveden na nivo karikature i sprdnje sa bezbrojnim, kipovima i spomenicima A sa druge strane ne mogu da počiste stepenice koje vode na Kale. Zdiba žešće tamo.
Šta da radim: odem u onaj Pelister da večeram, a preko puta mi svira valcer i gledam u Aleksandra i Bukefalova muda na fontani koja menja boje kao u kineskoj radnji. Oni kafići malo niže, opet do njih vodi onaj rasklimatani pločnik iz koga zimi prska hladna voda, a leti ona vrućkasta. Smaranje, žešće. Makar u hotelu ima RTS, Pink i B92, smorio bih se da moram da gledam MKTV ili S(h)itel
Opet, NHF - ništa lično, ali zaista me baš briga da li ti i tvoj skopski kompanjon shvatate to lično. :blah: