astrodule
Professional
Pre nekoliko dana sam pitao Beokom servis (preko Twitter-a) i Komunalnu policiju ko je dužan da prijavljuje probleme u Beogradu. Građani ili neko iz Grada. Kao primer sam uzeo oštećenje trotoara na šetalištu pored Dunava između SIV-a i Juge.
Od Beokoma odgovor nisam dobio, dok jesam od Komunalne. Sledi moje pismo, pa njihovo
Od Beokoma odgovor nisam dobio, dok jesam od Komunalne. Sledi moje pismo, pa njihovo
Poštovani,
da li je u nadležnosti pripadnika Komunalne Policije da prijave uništene trotoare, rupe na kolovozima ili grafite na fasadama.
Ako nije, da li znate u čijoj je nadležnosti prijavljivanje tih stvari. Meni nije teško da prijavljujem takve stvari, ali postavlja se pitanje da li ja to treba da radim besplatno ako već postoji neka služba čiji bi to bio posao.
Evo jednog primera (u prilogu) koji tako stoji godinama. U pitanju je vrlo prometno šetalište pored Dunava (između ušća i hotela Jugoslavija). Ponavljam da je ovakva situacija godinama. Ko je bio dužan da ovo prijavi?
Sa poštovanjem
Dušan Popović
Поштовани господине Поповић,
захваљујемо што сте Вашим поднеском, примљеним у Комуналној полицији путем електронске поште дана 08.08.2016.године, указали на проблем настао на шеталишту поред Дунава, између Ушћа и хотела Југославија. Ваша пријава је прослеђена Секретаријату за инспекцијске послове, као надлежном органу за вођење и доношење решења у управном поступку када се утврди повреда прописа.
С поштовањем,
Комунална полиција