Gargamel
Beginner
- Učlanjen(a)
- 09.08.2024.
- Pohvaljen
- 193
Planirano je tu da se zida, al dal ce se zidati sad ne znam.Ti verujes u to?
Planirano je tu da se zida, al dal ce se zidati sad ne znam.Ti verujes u to?
Ne razumem zašto 493K uopšte postoji, kad je potpuno ista kao 493, samo skraćena do Mostara. Još nerazumljivije mi je da je smatraju kružnom iako ni najmanje ne liči na krug.Нови ред вожње 493К од сутра,сви поласци који нису били ту су узети од 493 и пребачени на 493К.
Pa znam i ja da je planirano, ali ta zgrada je po mnogim njihovim planovima trebala biti davno gotova, pa nije, tako da zasto bi sada bilo drugacije. Kada budu normalno funkcionisali sa desetinama kontejnera nece ni zuriti sa zgradom...Planirano je tu da se zida, al dal ce se zidati sad ne znam.
Što li su uveli da 860 staje kod ade kad ne ide na na BAS? Skroz bespotrebno.
Kakav bre minibus. Pa ne zavlači se linija po sokacima širine minibusa nego ide trasom linije 309 kroz Kaluđericu.Jel bi bese 320 bila minibus?
Галерија неће бити проблем, није то мала окретница.Koja okretnica će sad biti u najvećem problemu....Galerija ili Voždovac?
Ja bih rekao Galerija...jer kad jug završe,kad tad doduše,rasteretiće Voždovac...možda bi bilo dobro da se možda po preuzimanju potez 400 malo raštrka ako je moguće...ne računajući 401 i 402....ko zna kad će ovaj jug da završe....imamo Stepu Stepanović,Banjicu i Brace Jerkovic gde je 26...pa čak i Medak...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Свирање оне ствари, направљена да би се у једном обрту покрила оба смераNe razumem zašto 493K uopšte postoji, kad je potpuno ista kao 493, samo skraćena do Mostara. Još nerazumljivije mi je da je smatraju kružnom iako ni najmanje ne liči na krug.
Zato što je linija najopterećenija između Mladenovca i Autokomande, a posle je prisutan značajno niži protok. Da su sva vozila stavljena na 493, stepen iskorišćenja bi bio niži. Ovako se korisnicima nudi veći interval do Autokomande i efikasnije koristi kapacitet.Ne razumem zašto 493K uopšte postoji, kad je potpuno ista kao 493, samo skraćena do Mostara. Još nerazumljivije mi je da je smatraju kružnom iako ni najmanje ne liči na krug.
Галерија неће бити проблем, није то мала окретница.
Zato i mislim da neće biti baš dovoljna za sve...Hm, nije nešto ni velika... Kad god prođem, uvek ima više nego dovoljno vozila na njoj. Ne znam gde će ubaciti veći broj dodatnih.
Zato što je linija najopterećenija između Mladenovca i Autokomande, a posle je prisutan značajno niži protok. Da su sva vozila stavljena na 493, stepen iskorišćenja bi bio niži. Ovako se korisnicima nudi veći interval do Autokomande i efikasnije koristi kapacitet.Kružna je linija jer nema 2 terminusa na oba kraja, već jedan.
Ne traži se na poslu znanje iz oblasti kojom se baviš, nego da napišeš naslov iz koga se ništa ne može saznati. A ako ubodeš još i tekst da bude u rangu naslova, milina.Је л знају они разлику између ГСП-а и секретаријата за јавни превоз?
Pogledajte prilog 213440