Interesantno kako delovi grada koji nisu toliko više udaljeni od Ritopek / Boleča / Vinče / Leštana i ostalih imaju direktnu liniju do centra + BG Voz & Tramvaj... A mi nemamo?
Pa čekaj produžene su 401 & 402 sa okretnice Voždovac, i to do Birčaninove a nama ne mogu da produže nešto BKA jer SAOBRAĆAJU I TRAMVAJI???
Vidite li nelogičnosti?
Kao onda niko ne bi koristio tramvaje... Jel to slučaj sa 9 & 14? Pa i tu imamo tramvaje
Pa brate sestra je u srednju išla direkt do Vuka (Kraljice Marije) sa 305, i tad je bilo haotično jel? Nemojte zezati.
Mnogo su im glupi izgovori.
A mi još tupaviji što se ne pobunimo protiv nesposobne opštine koja je strašna pasiva, i uopšte je nije briga za prevoz njenih stanovnika.
Pošto nemamo liniju BG Voza,a ostali imaju i to, mi zaslužujemo nešto bez 2 presedanja da idemo malo dalje.
Neka produže 2-3 linije, neće biti gužva.
Tramvaji su sami po sebi jako nepouzdano prevozno sredstvo, i ja ih lično koristim samo ako nemam ništa drugo.
S godinama sam se naučio uz rekonstrukciju BKA da ako petnesti tramvaj ispred stane, i onih 13 ispred tebe se neće maknuti.
A kako "Beograđani" voze, ogromna je šansa da će neko g*vedo parirati na šine, jer je tako u mogućnosti.
Užasno su organizovane linije i treba to sve izmeniti.