Занима ме ако неко путује често поласцима у 06:10 са Шумица на линији 354, као и у 14:30 из Живковца на линији 354А. Тачније шта ме занима је какав је проток путника на деоници од Врчина до Гроцке пошто сам се размишљао за предлог да се полазак у 06:10 пребаци на линију 366, а полазак у 14:30 на линију 361. Прецизније, укидање ове две линије Разлог за то је следећи:
Из Врчина за Гроцку и Камендол већ постоји полазак у 06:15 на линији 467 са Јаричишта који захвата сва насеља која захвата линија 354. Баш ћу ако будем имао времена ујутру и показати преко апликације оно о на шта сам тачно мислио.
Полазак у 14:30 на линији 354А је мукотрпан за оне са југа јер возило дође на Шумице тек око 16ч што је сат ипо времена вожње а пошто је
@Šumadinac говорио о потреби постојања тих линија због радника мислим да баш ко са југа има радно место у Врчину може преседати са Заклопаче на 303 или 467.
Такође возио сам се поласком у 15:00 на линији 352А и једини ко користи тамо стајалишта у Врчину су заправо Врчинци, нисам бележио никога са југа тамо, јер само постојање линије 352А било је пре свега због радника Еко Гроцке, али фирма је премештена оданде тако да то више губи смисао