Znači uskoro dobijamo Strelu Barajevo.Новој линији 584 је забрањено паркирање на аутобуској станици у Барајеву,тако су одлучили челни људи Ласте Барајево.Возила се паркирају поред станице и чекају време поласка.
Врло могуће,не би било изненађујуће.Кад сам чуо за линију и 12 полазака у оба смера,одмах сам знао да Ластини Ивеко немају ништа са овом линијом.Иначе,на аутобуској станици у Барајеву сам видео бели Ивеко,гаражни број 8401 на локалној линији,а сва возила би требало бити црвене боје,јел тако беше?Znači uskoro dobijamo Strelu Barajevo.
potez očajnika (smeta im konkurencija)i ujedno najgoreg lastinog pogona. Jel se bar zna razlog?Новој линији 584 је забрањено паркирање на аутобуској станици у Барајеву,тако су одлучили челни људи Ласте Барајево.Возила се паркирају поред станице и чекају време поласка.
Вероватно то што си навео,потез очајника. Данас сам видео 2 маза у Барајеву,7703 и 7705 раде локал.potez očajnika (smeta im konkurencija)i ujedno najgoreg lastinog pogona. Jel se bar zna razlog?
Највеће зло је секретаријат,они им и дозвољавају увођење свих тих линија,прво 860 абецеда,па сад и ова линија.Ма то су све њихови људи у секретаријату,који им дају послове.Ljudi se makar bore protiv zla.
Mada su i sami zlo kakav im je pogon, ali sve se to sistematski uništava namerno.
Da,cuo sam da ce sve trocifrene uzeti privatnik.Al ako uzme privatnik potez 700,sta ce onda ostati zemunskom pogonu?Tamo ostaju samo 15,73,82 i 612.Cak sam i cuo da ce se linije 45 i 84 vratiti zemunskom pogonu,iako znam da je to najlosiji pogon.Ovo jeste komedija, ali i vreme dok se ne preuzme potez 700. Pare se vuku iz budžeta po ustaljenoj dinamici za privatne prevoznike. Kontrole i nema na tim linijama, baš će beli da se vozika oko žs stepojevac. Ljudima koji tu žive opet lakše, glasovi obezbedjeni, ali ide novac za predjene km. Moram priznati sa su udobni zglobni na 601.
Можда Стрела неће цео потез 700 узети,јер код потеза 600 је 612 остао ГСП,а 613 остао Ариви,што значи да Стрелу занимају линије које су фреквентне, нпр 704 и 706,не знам баш дал ће узети нпр 709 или 711Da,cuo sam da ce sve trocifrene uzeti privatnik.Al ako uzme privatnik potez 700,sta ce onda ostati zemunskom pogonu?Tamo ostaju samo 15,73,82 i 612.Cak sam i cuo da ce se linije 45 i 84 vratiti zemunskom pogonu,iako znam da je to najlosiji pogon.
Pogon Zemun se gasi od 2025 i već se o tome pričalo ovde. Verovatno bi onda te linije preuzeo Novi BeogradDa,cuo sam da ce sve trocifrene uzeti privatnik.Al ako uzme privatnik potez 700,sta ce onda ostati zemunskom pogonu?Tamo ostaju samo 15,73,82 i 612.Cak sam i cuo da ce se linije 45 i 84 vratiti zemunskom pogonu,iako znam da je to najlosiji pogon.
.Pa bilo bi glupo.,iako znam da je to najgori pogon.Glupo je da s jedne strane bude dva pogona(Karaburma i Kosmaj), a s druge strane samo jedan.Tacnije NBGD i autobusku i tramvajsku sele u Blok 72.Predaleko je za neke linije koja idu malo dalje.Kad bi se Zemunski pogon izgradio negde na Batajnickom drumu.Pogon Zemun se gasi od 2025 i već se o tome pričalo ovde. Verovatno bi onda te linije preuzeo Novi Beograd