stf
Professional
- Učlanjen(a)
- 22.01.2010.
- Pohvaljen
- 13.093
350 хоће да врате на трасу која је била за време радова, међутим пружни прелаз је и даље препрека350 и 365 нису укинуте јер се планирају нове трасе
350 хоће да врате на трасу која је била за време радова, међутим пружни прелаз је и даље препрека350 и 365 нису укинуте јер се планирају нове трасе
351 je preusmerenjem izgubila većinu putnika koji su ulazili u Kaluđerici i na Ustaničkoj, tako da ne znam da li je sad rasterećenija nego ranije. Sve i da postoji potreba za pojačanjem, to je nemoguće u trenutnoj situaciji u kojoj se Lasta nalazi. Inače, od 16.09. je ukinuto 38 prigradskih i lokalnih linija, od kojih su većinom Lastine.Данас возило на 351 у 05:45 из Дражња стигло до Шумица пре возила на 363 у 05:20 из Живковца. 351 са овом трасом је постала много ефикаснија линија и дефинитивно ће постојати разлог за њеним појачањем (уколико не укину неки полазак пошто сад тако раде).
Напротив бусеви су пуни доста Грочана користи 351351 je preusmerenjem izgubila većinu putnika koji su ulazili u Kaluđerici i na Ustaničkoj, tako da ne znam da li je sad rasterećenija nego ranije. Sve i da postoji potreba za pojačanjem, to je nemoguće u trenutnoj situaciji u kojoj se Lasta nalazi. Inače, od 16.09. je ukinuto 38 prigradskih i lokalnih linija, od kojih su većinom Lastine.
Priča se da su odustali,nemaju kapacitet.Šta je na kraju bilo sa preuzimanjem poteza 600 od strane Strele od 01.10? Pomereno ili?
Nema vozača,koliko čujem to je oko 75 vozila.Pa računaj smene po zakonu 8 sati ,preko 200 vozača.Prevelik zalogaj,malo su se preračunali osim da ukinu polaske kao u Mladenovcu i ostalim opštinama gde je haos u 21 veku.Ne odustaju, kreću od 1.11. ali sve solo
Stiže 200-300 vozača iz Bangladeša tako da sve su oni uracunaliNema vozača,koliko čujem to je oko 75 vozila.Pa računaj smene po zakonu 8 sati ,preko 200 vozača.Prevelik zalogaj,malo su se preračunali osim da ukinu polaske kao u Mladenovcu i ostalim opštinama gde je haos u 21 veku.
Ne verujem,teško da će da dodju ovde jer i ovi trenutno odoše za Italiju i Eu,sve ih je manje.Niko neće više da radi za sitne pare.Stiže 200-300 vozača iz Bangladeša tako da sve su oni uracunali
60 je vozila kojih imaju, 300 je vozača koji su im takođe stigli iz Šri Lanke. Sve je spremno za 1.11.Nema vozača,koliko čujem to je oko 75 vozila.Pa računaj smene po zakonu 8 sati ,preko 200 vozača.Prevelik zalogaj,malo su se preračunali osim da ukinu polaske kao u Mladenovcu i ostalim opštinama gde je haos u 21 veku.
300 vozača u današnje vreme?čini mi se da i sam ne veruješ u to što pišeš.60 je vozila kojih imaju, 300 je vozača koji su im takođe stigli iz Šri Lanke. Sve je spremno za 1.11.
Priče su jedno a stvarnost drugo.Stiže 300 vozača, o tome se već duže priča
I sam ovde pominješ neke priče kojima očigledno slepo veruješ, a verovatno nisi svestan ko stoji iza Strele i da je toj firmi sve mogućePriča se da su odustali,nemaju kapacitet.