Tenderska dokumentacija se može preuzeti na sledećim linkovima (u modelu ugovora i tehničkim specifikacijama stoji lista linija):@carlazar
A gde može da se skine ta tenderska dokumentacija?
Da li to ima neke veze sa problemom vozača i preuzimanjem poteza 600?
A zar nije logičnije da su ukinuli te slovne 860 linije a da ove koje su ranije dobile numeraciju, budu pojačane?Što se tiče ukidanja linija, to je urađeno jer su se preklapale sa novouvedenim 860X linijama, pa su ih ukinuli da ne postoje dve ili više linija sa indentičnim trasama.
Да није нека саботажа као последица сукоба Шапић-Весић?Није ми баш најјасније шта се заправо дешава. Данас су јурили вештице по општини да нађу онога ко је тражио да се укине 467 а то није нико тражио. Чак је председник наредио да се извуку из архиве сви дописи према СЈП да он то провери (пошто се наравно не сећа шта је потписао). Сем тога, укинули су поласке буквално на линијама на којима сваких пар месеци као општина тражимо повећање броја полазака.
Све се мислим да је ово све последица стања у Ласти, односно њиховог недостатка и возила и возача, па како не би било проблема са "неостваривањем" полазака, онда су их легално поукидали.
Samo 351 izgleda, a 363 je ostala na SmederevcuЗбог чега је 363Л преусмерена преко Бегаљице? И да ли иде до Илинског краја
Овим укидањем сада имамо бесне Брестовичане (351), Камендолчане, па и Пударчане из Илинског краја. (467)
И да ли је само 351 од ластиних линија преко Бубањ Потока пошто сам видео 363 у Калуђерици
Одговор из секретаријата:Ево одговора из ласте:
Poštovanje,
navedene promene trasa i ukidanje polazaka je usledilo po dobijanju novih redova vožnje od strane Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda. Potrebno je da sve primedbe i prigovore uputite na Opštinu Grocka i Sekretarijat za saobraćaj Grada Beograda. Lasta sa ovim promenama nema ništa.
Srdačan pozdrav,
Duško Gvozdić
Isti treba pitati i zašto meša babe i žabe u gradu pa uvodi neke L i P, daje imena tipa Eko ili jede prigradsku trocifrenu numeraciju. Treba ih pitati zašto su ostali u prošlom veku.To treba pitati SJP, jer je malo nelogično uvoditi čitavu azbuku linija kad ima toliko slobodnih brojeva