A kako onda dobismo linije 311 i 313, sa sve novim stajalištima?У сваком случају, Лештане нема ПДР и самим тим је немогућа мисија успоставити стајалиште.
A kako onda dobismo linije 311 i 313, sa sve novim stajalištima?У сваком случају, Лештане нема ПДР и самим тим је немогућа мисија успоставити стајалиште.
Čini mi se da su najavljivali rekonstrukciju Smederevca nakon završetka obilaznice. Dal je u pitanju rekonstrukcija ili nešto drugo, za sad nema informacija, ali se svakako nadam da će i gradske linije (bar neke) biti preusmerene na autoput, jer zaista neće biti humano ako se opet do Ustaničke putuje i preko sat vremena.Jel su se setili pred 1. septembar da krenu sa radom na Smederevcu, sramotno. Šta se čeka celo leto, da bi pocetkom septembra napravili haos u saobraćaju, svaka čast za opstinu
Не разумем шта хоћеш да кажеш.Znači ipak nije problem u nemanju PDR - a, već u ingerenciji nad putem.
Изгледа да се ластине линије поново преусмеравају на Бубањ Поток очекују се ваљда неки радови на Смедеревцу поново
Izvor za proširenje?Не разумем шта хоћеш да кажеш.
До краја септембра почињу радови на проширењу Смедеревца од Три Тигања до Винче на 4 траке.
Pa očigledno ni ti nisi razumeo kako treba, jer prvo pišeš jedno, a onda drugo što je u koaliziji sa prvim.Па ниси ти ту нешто добро разумео.
To je prva etapa pretpostavljam? Pa onda ide druga etapa od kaludjerice do nisove pumpe?До краја септембра почињу радови на проширењу Смедеревца од Три Тигања до Винче на 4 траке.
па и ако се изгради до пумпе, опет ће бити тај проблем. Јер од овог дела је битнији Булевар до Устаничке, а од њега је битнији део Булевара до Цветка а то сви знамо да неће скоро. Тако да, само нека раде овај грочански део, отпушиће макар локални саобраћај, а мислим да ће смањити и чепове од Слап пумпе до Лештана у поподневним сатима.Биће незгодан прелаз у Калуђерици са 4 на 2 траке
Да, тај део се пројектује, али у ту етапу ја лично не вреујем јер мора да се руше објекти у зони сретања за Миријево. Јесу они сви нелегални, и ви изграђени на путном појасу, али да мора да се руши - мора.To je prva etapa pretpostavljam? Pa onda ide druga etapa od kaludjerice do nisove pumpe?