Нека неко шапне "стручњацима" из путева Бг да узму у разматрање модел 3 траке где ће се у шпицу мењати смер треће траке. Ујутру две траке ка граду, поподне две траке ка Гроцкој. Верујем да би ово решење имало позитиван ефекат, а изводљиво је скроз.ОБНОВА СМЕДЕРЕВСКОГ ПУТА ОД ЈУНА: Градски менаџер Мирослав Чучковић најавио обнову фреквентне деонице у дужини од 6,7 километара
КИЛОМЕТАРСКЕ колоне возила, саобраћајна гужва током јутарњег и поподневног шпица и рупе на коловозу свакодневна су слика на Булевара краља Александра код раскрснице са Устаничком и делу Смедеревског пута. Реконструкција ове фреквентне саобраћајнице које води од Устаничке до грочанских насеља у...www.novosti.rs
Pa ne može drugačije, ima dosta polazaka pa bi išli kao vozić.Дефинитивно одређени поласци на 302 иду само до Болеча где окрећу у возе назад. Видео сам један 302 у Болечу
Ne znam zbog cega radovi do 15.04, kad su vec kod skretanja za mirijevo, ostaje jos 500m smederevca da se odradi. Na svakih 50m kopaju, rupa dnevno, znaci za 10ak dana gotovo.
Za pocetak bi mogli da produže rad linije i nadam se da će to biti u pitanju, jer mi je potpuno besmisleno sto radi samo do 20h, a i ujutru poprilično kasno kreće sa radom i o tome sam već pričao. Moram da pohvalim stvarno uvođenje novih linija i mogu da kažem da su Eko 2, 64 i 313 pun pogodak i nadam se da će toga biti još, 64 je na početku bila prazna, al kako je vreme prolazilo tako je imala sve više putnika i sad često vidim pun minibus kako stiže u BulevarUpravo prošao prilog za liniju 313, i kako rekoše planiraju proširenje linije (iskreno ne razumem na šta misle tim), ali o pojačanju linije su rekli da nisu u mogućnosti, nažalost.
Mogu da produže do Mirijeva III, ili preko Nine Kirsanove, Ljubiše Miodragovića i Rudi Čajevca ili preko Mihaila Bulgakova i Koste Nađa. Naravno, uz uspostavljanje stajališta uz raskrsnicu Smederevca sa Nine Krsanove (smer ka Mirijevu) i još jednu stanicu neposredno pre raskrsnice sa Mihaila Bulgakova.
Prosto je nemoguće da je na 30 minuta, može da bude jedino na 26-27 minutaJa sam dobio info od vozaca da od prvog uvode treci mini i da ce na 30 min ici...
Jedno sat vremena sam u excelu drndao i pravio red voznje ali jednostavno nije moguce resiti zadatu jednacinu