da se vratimo Smart planiranju za potez 300, a da neka od tih linija ne završi kao svaka na istom terminusu- Ustanička...
10 linija, ista trasa i svi busevi stoje
Liniju 38 preusmeriti ka SD putu do 3 tiganja ili možda razmotriti neki od varijanti za uvođenje minibus linije, možda @solecar da doradi ove varijante koje sam okačio... Kada se 302-309 zaglave kao pre 15ak dana, ovo bi bila dobra alternativa.. iza Lidla na semaforu u Kaluđerici je planirano čitavo naselje, a na SD putu prekoputa budućeg Lidla je transformacija kuća u stambene zgrade uveliko u toku ... što znači i veći broj putnika, zato okretnicu 3 tiganja što pre aktivirati dok se i tu nešto ne izgradi..
Meni je varijanta da prodje pored pogona Kosmaj možda bolja, i da okreće na terminusu Medaković III , može i varijanta do Šumica... a može i preko VML ako ne daju 38 do 3 tiganja. Stevana Sindjelića je u mnogo boljem stanju od Smederevskog oranja, pritom bi minibus odvlačio deo putnika koji žive u "rupi" Mokroluško Kaluđeričke kotline, otprilike ovih 3 stajališta koja sam markirao, iz tih ulica izlaze putnici koji idu bar 700 800 metara do stajališta na SD putu...