Šta je novo?

Praznična rasveta i novogodišnje manifestacije

Okicen je i Brankov most, u bojama zastave...blo bi lepo kada bi neko mogao da ga uslika, ali iz kola jer jelte sa jedne strane ne moze da se pesaci... :kafa:

Prodjoh veceras kroz Kralja Milana i moram da kazem da mi kroz tu ulicu rasveta deluje nekako vrlo "skromno", a na odredjenim mestima levi ili desni deo rasvete ni ne radi,pa strci i bode oci...

Nadam se da je u drugim okicenim delovima lepse.

Na Karađorđevom trgu u Zemunu prave jelku od sijalica (kao na kružnom toku kod Opštine, ali manju), a nisu skinuli plakate sa stuba oko kojeg kače rasvetu.

Poslato sa telefona

Ovo kao da se slavi (nekada) 29. novembar, a ne Nova Godina.... :shock:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=414319#p414319:3qvv6sec je napisao(la):
zoran_m » 03 Nov 2016 05:20 pm[/url]":3qvv6sec]Brankov most
file.php

"2 meseca pre roka"
(kao i sve...)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Meni su ove trobojke na Brankovom mostu baš dobre.

Za sada mi ništa u gradu nije prenatrpano, no plašim se da će mi se smučiti ova rasveta ako ostane do marta.

Poslato sa telefona

Trebalo bi fotkati most novu sa zaricevog mosta

Daleko od toga da je posao zavrsen. Polovina Kneza, od Servantesa do Kalemegdana, jos nije okicena.

Cak ni u nekim kkatolickim zemljama jos nisu okicene ulice, tek polovinom novembra ce poceti. Neko se ovde bas lepo ugradio.
Sto se tice turista i 100 000 Bugara, sta ima tu da se goovori, budale nemaju veze sa zivotom. A posebno njihova racunica 300 evra po danu da ce da trose.

I u Vojvode Stepe je postavljena rasveta. Zašto Bulevar despota Stefana nikada nije okićen??

Trobojke na brankovom mostu su blagi užas. Nova godina je internacionalni a pre svega dečji praznik koji nema ama baš nikakve veze sa nacionalizmom koji predstavljaju ove trobojke. Deda Mraz nema naciju, rasu, narod, državu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=414456#p414456:ql58q0hi je napisao(la):
gradjanin » 04 Nov 2016 07:20 am[/url]":ql58q0hi]Ovo kao da se slavi (nekada) 29. novembar, a ne Nova Godina.... :shock:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=414319#p414319:ql58q0hi je napisao(la):
zoran_m » 03 Nov 2016 05:20 pm[/url]":ql58q0hi]Brankov most
file.php

Znas li kako je izgledala trobojka sa petokrakom i koji je bio raspored boja?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=414783#p414783:leha1mys je napisao(la):
Biciklistkinja » 05 Nov 2016 09:34 pm[/url]":leha1mys]Trobojke na brankovom mostu su blagi užas. Nova godina je internacionalni a pre svega dečji praznik koji nema ama baš nikakve veze sa nacionalizmom koji predstavljaju ove trobojke. Deda Mraz nema naciju, rasu, narod, državu.

Ali Bozic Bata je srbin! :wink:

Ukrasi su blagi uzas. Jos ni jesen prava nije pocela kako treba a oni okitili za ng. Ajde da je 1.decembar pa ok, ovako je samo debilno.

Jesu li ukrasi užas zato što su poranili, ili vam se ne sviđaju?

Ja prezirem do besvesti sadašnju vlast, ali nemam problem da priznam da mi se nešto sviđa.

Poslato sa telefona

Од до сада виђених украса, мени су најлепши они у делу Кнеза Милоша од зграде МИП-а који се простиру преко улице од бандере до бандере.

Кад је реч о кићењу за Нову годину, Божић и опет Нову годину, ето код мене на Бежанијској коси већ су у Максију поставили и окитили велику јелку и остали простор разноразним украсима. Вероватно су то урадили и због великог броја слава до Нове године, а и поспешивања продаје.

Jesu li ukrasi užas zato što su poranili, ili vam se ne sviđaju?

Prerano pre svega. O svidjanju, pa isti su ko i prosle godine (izuzev ''zastava'' koje su mi bas kic, i topciderske zvezde koju jos nisam videla pa necu ni da komentarisem). Sve mi to vuce na vestacko stvaranje praznicne atmosfere i podizanja raspolozenja ovog napacenog naroda. Mene iskreno ne radi na radost.

Nova godina, Bozic, ukrasi, pocetak novembra???
Ne, ne, to je tesko spojiti u nesto smisleno!
Slavite li rodjendan, godisnjicu braka, maturu ili bilo sta slicno 2 meseca ranije?!
Naravno da ne.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Vrh