Šta je novo?

Praznična rasveta i novogodišnje manifestacije

Jos jedan dokaz da imamo posla sa poremecenim osobama...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Ali nema potrebe ni da visi 2 meseca pre katolickog Bozica, tim pre sto kod nas zbog 'dva kalendara' ostaje duze namontirana ali i ukljucena.

...

Sad nesto razmisljam...
A ata ako je rasveta ili deo rasvete iznajmljen, pa je ovo upunpavanje love nekome u dzepove iz dzepova svih nas (budzeta grada) !?

Znam da zvucim kao teoreticari zavera i ne raduje me to.
Ali posle silnih slicnih iskustava poput 'ubrzavanja radova', gradjevinskih masina koje su radile po vise od 24 sata dnevno (!?), kamera koje ne snimaju, klima koje ne hlade, wifi-ja koji ima samo lokalnu konekciju, pozeske, bulevara... (dodati po zelji) meni se namece da je ovde smisljena jos neka fora za maznuti 'koju kintu'...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Na sajtu "Osvetljenja" je postavljena dokumentacija o javnim nabavkama...koga ne morzi može da pretraži.

Iskreno, i meni je isto kumovski "outsorsing" pao na pamet...nekako je deo folklora u zadnje vreme...

I u Kralja Milana. Pogledaću papire sutra, ovo mi smrdi na korupciju.

Aj vidi, ako možeš.

Ja bih najviše voleo da se na kraju ispostavi da to JKP nema dovoljno ekipa i da je neko odlučio da iz opreznosti za to angažuje ljude na vreme, pre padavina, da to okače po mirnom vremenu (oprezni optimista po prirodi, ali cinik iz iskustva)

Da, naravno u Srbiji se to tako dugoročno i planski radi. Zato naše putarske ekipe svake godine ne iznenadi prvi sneg u decembru. /sarkazam

Kupljena 4 slepera u grckoj hvalili se u bg hronici fora je u tome sto neka firma privatna pored jp osvjetljenje postavlja istu

20161022_122700.jpg

20161022_122716.jpg

Ima li neko info, za kad se planira pustanje osvetljenja u rad...?

Možda bi mogli deo da stave na SMT i Pupinov most, da svetli bar nešto dok se ne dogovore ko je nadležan da popravi ovu običnu...

Upravo sam prosao Bulevarom Oslobodjenja od Autokomande ka Banjici i primetio sam da su i tuda okitili. Ove godine se nije stedelo.

Ne znam da li je ovo deo rasvete za Halloween, božićne i novogodišnje praznike, ili jednostavno WTF.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=413963#p413963:oj0oghfr je napisao(la):
astrodule » 02 Nov 2016 02:30 am[/url]":oj0oghfr]Bio je danas tekst u Danasu gde su pokazali da je Mali izrekao neistinu oko troškova praznične rasvete. Naime, pitali su i JKP Gradsko osvetljenje i dobili iznos koji je mnogo veći od iznosa koji je rekao mali.

Mali - 2M rsd
JKP - 150M rsd

http://www.danas.rs/beograd.39.html?new ... eogradu%3f

Poslato sa telefona

Ja sam iz teksta razumeo da je 150m nabavka a 2m troskovi (uglavnom struja) tokom 90 dana upotrebe.

Dobro je sto su ove godine detaljno rade na novogodisnjoj rasveti , prosle godine su kasnili pa se narod budnio , sada poranili narod se buni, sto je jos jedan od dokaza da se narodu ne moze udovoljiti :D

Pa dobro, objektivno, mogli su da postave sredinom novembra i da pocne da radi od 1. decembra do 31. Januara. To mi nekako zvuci optimalno vreme, dok sve preko toga deluje previse.

Medjutim ako je istinita teza, da praznicno osvetljenje pospesuje potrosnju, onda mozda i nije toliko lose.

Vrh