Šta je novo?

Podzemni prolazi

OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 
"Možda" :)

Vozio sam se pokretnim stepenicama kod Balkana i deluje mi kao da više nemaju ono pomeranje na sredini, ko bude u prilici da se provoza neka javi utiske.
Mene je cimnulo pre neki dan. Jedino ako nisu nešto u međuvremenu čačkali.
 
Kod Moskve
moskva pp 1.jpg
moskva pp 2.jpg
moskva pp 3.jpg
 
Подземни пролаз код Албаније

Излаз у Коларчеву према Тргу Републике је у радовима:

Пролаз је мокар и у барицама:





Излаз у Кнез Михајлову:
 
Ови празни локали у подземним ко створени да ту буду они пунктови Белих.
 
Ti prazni lokali su idealni da budu srušeni. Njima su uništeni podzemni prolazi, originalno su bili mnogo prostraniji i lepši.
 
Ti prazni lokali su idealni da budu srušeni. Njima su uništeni podzemni prolazi, originalno su bili mnogo prostraniji i lepši.
ne znam da li bih se slozio, njima se dobija bar neka dodatna funkcionalnost prolaza i rekao bih smanjuje broj klosara, cesta je pojava da se koriste prolazi za lokale
 
Nisam rekao da ne treba uopšte da ima lokala, oni su projektovani i bili su od početka. To su oni lokali što imaju staklene izloge bez okvira. Svi ostali lokali sa alu okvirima su kasnije dodati, naročito sužavanjem samih prolaza. Tako su se i dobili neki ćoškovi i hodničići i izgubila preglednost, što se baš i vidi na Terazijama.
 
Како сенка и одсјај праве оптичку варку брзине на покретним степеницама :D
 
Zar to nije ulaz iz Kolarčeve? :D

Stepenice idu gore samo ;), mislim pokretne.

inače apsurdno je što neki ulazi imaju pokretne a neki ne, tamo ispod Dečanske imate 5 ulaza a samo onaj ka Nušićevoj ih ima, a imalo je prostora da se urade i na makar ova 3 glavna. Isto i ovaj gore kod Albanije, 2 imaju pokretne a 3 nemaju, mogli su to da unaprede.
 
Poslednja izmena:
Inače, razbijeno je jedno staklo na ogradi kod hotela Moskva, da vidimo sad kakvo je održavanje i koliko će im trebati da ga zamene.

Takođe, počeli su radovi na prolazu prekoputa Igumanova palate.
 
Vrh