GOJE":1pfwyd9c je napisao(la):Zanimljivo je da se za sve rupe prvo iskopa dijagonalni rov, koji stoji tako 10 dana dok ne dođe ekipa sa šut -kontejnerom, pa zatim iskopaju celu rupu....
GOJE":n07xw3da je napisao(la):- Značajno unapređenje higijene na ulicama. Manje smeća koje leti na sve strane i viri iz kontejnera, a naročito širenje opojnih mirisa.
GOJE":1h2yq72j je napisao(la):Dva bitna unapređenja
Nadam se i da će zbog manje kiseonika, babe vandali imati manje uspeha u paljenju smeća i kontejnera žarom iz svojih žarišta.
GOJE":31gc41fr je napisao(la):To se rešava drugim načinima, a ne plivanjem po đubretu.
Odgovornost nas građana prema samima sebi i gradu u kom živimo trebalo bi da se značajno poveća, a nadam se da je naredni korak: uvođenje i navikavanje na reciklažu hartije, baterija, tehnike, stakla itd... a ne jednostavno bacanje u smeće. Na taj način bi se omogućilo otvaranje barem nekog broja radnih mesta za ljude na marginama društva.
Mislim da su ovakvi otvori taman dovoljni da kroz njih prođe ona crna kesa za đubre, ali šta sa kuijama, gajbicama i ostalim većim stvarima. Bojim se naše "kulture", mislim da postoji dobar razlog zašto pored podzemnih i dalje stoje stari. Imam utisak da većina ljudi koji dođu da bace đubre još uvek ne znaju šta je to i čemu služi. Dok sam ovo slikao dvoje ljudi je bacilo đubre, oboje u ove stare metalne kontejnere. Plašim se da ovo ne bude samo još jedan projekat koji nije zaživeo u Beogradu zbog nespremnosti ljudi da se prema njemu ophode kako treba i da ga pravilno koriste. Mislim da će to ubrzo postati mini deponije kao što su i ovi stari, i đžaba smo onda krečili.2012":2kzco2v3 je napisao(la):Otvore za podzemne kontejnere ...trebalo bi ih uraditi za trećinu šire..