astrodule
Professional
Ne tripuješ. Prošetaj do Narodnih heroja kod Meka i videćeš dva uža. Neki su kvadratne osnove, a neki pravougaone...Feanor":3hyt6u5l je napisao(la):Nego, jel ja tripujem ili postoje dve dimenzije podzemnih kontejnera?
Ne tripuješ. Prošetaj do Narodnih heroja kod Meka i videćeš dva uža. Neki su kvadratne osnove, a neki pravougaone...Feanor":3hyt6u5l je napisao(la):Nego, jel ja tripujem ili postoje dve dimenzije podzemnih kontejnera?
brdjanin":19k2d975 je napisao(la):Brate, ala lažu!
Dakle, uslikao sam pune kontejnere gde ljudi ne mogu da ubace unutra ni pikavac a kamoli kesu.
Drugo, veličina otvora je idiotski mala, šta se onda žale? Namerno su postavili tako i dobili su ono što je logična posledica.
Ovo za stubiće oko kontejnera je takođe laž. Večeras su dva komunalca ponovo čistila oko kontejnera rukama.
Međutim, već se od višednevnog sakupljanja đubreta na zelenoj površini dešava totalna devastacija zelenog pojasa i sve se usmrdelo i zaprljalo.
Rešenje? Kupujemo žutu farbu i mi ćemo ispred zgrade obeležiti prostor koji bi trebalo ostaviti bez parkiranog vozila.
To je početak, ali je bar nešto. Grad do sada nije ni to uradio.
Јел ово могуће?JKP "Gradska čistoća" planira formiranje dodatnih podzemnih kontejnera i separaciju otpada. Kontejneri su u sistemu, pa daljinski može da se sazna koliko je smeća u njima.