Znači ništa.
OK, idemo težim putem.
Dakle, ovako izgleda taj novi podzemni kontejner, pun, prepun, zatrpan, ....
a primetite da ima i đubreta u džakovima, jer neka domaćinstva prikupljaju otpad pre nego što ga iznesu
i ovako svako jutro, čekamo da dođu đubretari
i onda oni dođu i šta?????? Otvore poklopac i počnu rukama da vade kese !!!!!
Da li nekome ovo liči na prisustvo mozga?
Usput, uz ova dva momka sa prslucima, sa njima radi i njihov šef! I on rukama izbacuje!!
Šta je ovde problem?
Pa kontejner je u zelenom pojasu, pored trotoara. Na ulici su parkirani automobili. Kamion je stao ali ne može pružiti kuku na bezbedan način preko parkiranih automobila. Da ne bi oštetili neko vozilo oni onda rukama prazne ove kontejnere. Ovo važi za celu ulicu Pere Todorovića.
Jutros smo zvali komunalno preduzeće sa pitanjem "Jeste li vi normalni?"
Načelnik službe je odgovorio "Sve znamo. Žalimo se. Međutim, neće da nas čuju iz sekretarijata za saobraćaj, da nam obezbede da se oko kontejnera ne parkiraju stanari"
je*******iga, i ja sam stanar. Odmah sam rekao da idem iz ovih stopa da kupim kilo žute farbe i obeležim prostor koji treba ostaviti prazan da bi se moglo pristupiti kontejneru. On kaže, bolje stubići. E da ne bih još i stubiće betonirao.
Međutim, pre nego što krenem dalje, može li mi neko pomoći, ko je u ovom slučaju odgovoran za ovu brljotinu?
Neko bez mozga je isplanirao operativnu upotrebu kontejnera i zadužio komunalno preduzeće da samo prazni sudove. Koja je adresa za prigovor?