Somi303":1qewifep je napisao(la):
Па ти лепо узми пластичну кофу и са њом сипај у контејнер.
to i radim ali po obliku otvora ovih podzemih moracu da kupim onu kanticu za pesak, sto deca nose ne more. Nekada napunim sam ceo kontejner kada cistim lisce iz dvorista, i ne stanujem u Ovci, nego kod Djerma. Koliko ce mi tih kanitca koje fituju otvoru podzemnog trebati ? Mislim da cu pre presipati iz velike kante u otvor podzemnog, pa sto udje super, sto ne udje, ide na ulicu, ili cu poceti da lozim lisce u dvoristu, sugurno ce se nove komsije obradovati.
Inace danas su poceli opet da kopaju rupu za podzemni. ako se neko seca pisao sam da su prosli put, neposredno pre izbora iskopali 2 rupe, ostavili ih tako danima, ja sam jednu zatrpao, pose su dosli ,zatrplai i drugu te opet asfaltirali. Kao nemoze ima instalacija. Danas na istom mestu opet rupa velika, kazu stavljaju podzemni. Hmm 2 x kopaju rupu, , mislim da je trosak za te 2 rupe u mojoj mikro ulici 1-2k eura. Inace su kontejner posatvili na 20 m od raskrsnice, uzeli su jedno parking mesto. Iako ispred toga ima dovoljna mesta za kontejner. Na tom mestu gde nema ni parkinga ni kontejnera su uvek parkirana volzia jedne firme , nelegalno, pa sticem utisak da im se ta mesta cuvaju da mogu besplatno da se parkiraju.
Nemam pojma da li ce i dugi nadzemni kontejner da nam odnesu, ali mislim da ce to biti lose za nasu ulicu u kojoj jos ima privatnih kuca sa dvoristima. Videcu u praksi kako ce se to pokazati, mozda i gresim, nadam se.