Šta je novo?

Podvožnjak - veza dva bulevara

Jel to beše onaj što je onda tvrdio da nece biti poskupljenja struje pa jos napadao forumase koji su pricali suprotno?

Ako je tako, najbolje za ovaj projektat bi bilo kad bi doticni tvrdio da nece biti izgradjen...
 
Jel to beše onaj što je onda tvrdio da nece biti poskupljenja struje . .
Lažov opet ponavlja ovu Laž, jer ništa drugo i ne zna. Bednik.
Došlo je vreme post-istine gde je laž nekima postala legitimna.

Ovde je tema podvožnjak, ali ovi zajapureni lažovi pišu o meni.
 
Poslednja izmena:
Raspisan je tender na kojem je pobedio konzorcijum Novkol i CIP. . . Ali, moraju da se obezbede svi potrebni uslovi da počnu radovi. O tome sam već pisao.
U moje vreme je važila ona: "Prvo skoči pa reci hop." Ovde izgleda važi obrnuto - pompezno otvaranje gradilišta, a nisu obezbedili uslove za rad. Pa kud si poš'o bez k... na svadbu?
 
Što više čitam pojedine teme, sve više izgleda da je u pojedine članove foruma ušao duh taxi forumaša.​
 
Ne znam da li je već bilo ovo pitanje, pa ne zamerite ako ponavljam.

Lepo je što se podvožnjak planira tako da može da podrži 4 koloseka u budućnosti ali zašto nije ista logika upotrebljena prilikom ne tako davne izgradnje nove železničke stanice Tošin bunar? Pritom stanica njje ni tako daleko od hipotetičkog podvožnjaka.
 
Iz istog razloga iz koga smo sada imali performans započinjanja radova na nadvožnjaku. Za mnoge stvari ne postoji osnovno znanje logike i organizacije, a kada se to ukombinuje sa retorikom obećavanja istih stvari do iznemoglosti uz floskulu "bar vas nismo slagali", dobije se ovo što se ima po gradu, zlatno doba sa 300 sređenih fasada, 2 meseca manifestacija posvećenih porodici i gomila nezapočetih, nedovršenih i neadekvatno odrađenih stvari.​
 
Kada je država ugovarala posao sa Kinezima za "brzu prugu" trebalo je da uvrsti i ovaj podvožnjak kao i sve druge podvožnjake i mostove. Ali verovatno su hteli da ovaj posao dobije domaća firma i raspisali su tender na kojem je pobedio konzorcijum EP i CIP. Oni nisu uspeli da se organizuju i garantuju rok, pa je ugovor za izgradnju sporazumno poništen.
 
Kada je država ugovarala posao sa Kinezima za "brzu prugu" trebalo je da uvrsti i ovaj podvožnjak kao i sve druge podvožnjake i mostove. Ali verovatno su hteli da ovaj posao dobije domaća firma i raspisali su tender na kojem je pobedio konzorcijum EP i CIP. Oni nisu uspeli da se organizuju i garantuju rok, pa je ugovor za izgradnju sporazumno poništen.​
Hteli a nisu znali kako da ubace klauzulu da se u sklopu radova angažuju naše firme za ovaj projekat, koji bi bio jedan od podprojekata, za razliku od tendera za nabavku vozila za GSP. ;)
 
Eto smotana opozicija je mogla da odrzava performans da svaki dan obilazi gradiliste u potrazi za radnicma. Da je obrnuto banuo bi vucko sa podmladkom stranke odmah drugi dan i trazio odgovor na pitanje gde su ljudi koje placamo, zuti ukrali pare i slicno.
 
Da nije Novkola mislio bi da je stvarno samo predizborno.
 
Vrh