To sam i ja rekao, za novinare je podvožnjak samo " jedna rupa ispod pruge".Реално подвожњак није толико спектакуларна тема, као ни нпр. канализациони интерцептор.
Мора да се понавља пошто је велики пропуст. Прави менаџер би све организовао да буде рационално и раније одрађено.Dokle ćeš više to da ponavljaš?! Objasnio sam na predhodnoj strani zašto tada nije uradjeno i to nema veze sa nekim "menagerom".
Bez brige, sad će Gangula da vam napravi parking na razdelnom ostrvu u Milankoviću, 150 din. ceo dan.Ma ljudi koji rade u ovim poslovnim zgradama oko tog dela i ne žele probijanje, spajanje ovih ulica. Momentalno ostaju bez 100 parking mesta. I ia na žalost po ekad parkiram baš tu![]()
И сам знаш да то и нису званична паркинг места. Срећом и тај подвожњак ће коначно почети да се градиMa ljudi koji rade u ovim poslovnim zgradama oko tog dela i ne žele probijanje, spajanje ovih ulica. Momentalno ostaju bez 100 parking mesta. I ia na žalost po ekad parkiram baš tu![]()
Uvek se setim onog snimka od pre par godina, kada je novinarka za vreme reklama pitala Dačića da li hoće da ga pita određena pitanja, kada se ponovo uključe u emisiju.Новинарима питања дају уредници. Уредницима дају надлежни за односе са јавношћу (пи-арови). Разлика могу бити пар аутора у политици, блицу и новостима, и у БГ хроници на РТС. Остали су углавном крајње незаинтересовани за теме које обрађују. Реално подвожњак није толико спектакуларна тема, као ни нпр. канализациони интерцептор.
::: eKapija - Ipak će se graditi podvožnjak koji će spojiti bulevare Umetnosti i Crvene armije na Novom Beogradu? :::
![]()
Ipak će se graditi podvožnjak koji će spojiti bulevare Umetnosti i Crvene armije na Novom Beogradu?
Ipak će se graditi podvožnjak koji će spojiti bulevare Umetnosti i Crvene armije na Novom Beogradu?www.ekapija.com
Sent from my SM-G986B using Tapatalk