I ne mogu one da određuju :mrgreen:.
Verujem da su ti šalteri namenski otvoreni samo za opštinu jer iako si ti naleteo kada nema nikoga, pitanje je koliko je to često. A kada bi počele da rade sve što i druge pošte, brzo bi se ljudi navukli pa bi korisnici opštinskih usluga imali veliki problem. I u Savskom vencu postoje šalteri, kao i u sudu u Katanićevoj i sasvim je moguće da i oni rade samo takse. Naprosto, namenski su zato tu otvorene.
Ako želiš potvrdu mojih reči, iako je to čista logika sa moje strane, a nešto što sigurno znam, traži da se vidiš sa upravnikom/upravnicom (doduše, oni rade samo pre podne) ili postavi pitanje na sajtu
pošte.
A to što uzlaze u susret radnicima opštine, jbg, šta da ti kažem - rade ljudi u istoj zgradi, upoznali se. Možda je čak i dogovor između opština i pošte da im se izađe u susret.
Isto tako u pošti u mom kraju, postoji šalter za net, televiziju i tako te stvari i nikada ne radi sa korisnicima poštansko-finansijskih usluga (paketi, brza pošta, uplata-isplata), bez obzira na gužvu, bez obzira što retko ko tu dolazi. Jednostavno, taj šalter je namenjen za neke druge usluge. Stekla sam utisak da se devojka tamo baš žestoko dosađuje :mrgreen:.
Edit: Doduše, to verovatno i nije pošta u organizacionom smislu, već istureni šalter. Moguće da im je matična pošta ona u Lolinoj zgradi.