Čuj, da li plaćaju. Naravno da plaćaju, najbolje da im dajemo za dž :lol:.
Inače, Telekom koristi dosta našeg prostora i daje poprilično para za to. Neki tvrde da čak plaća više nego što treba, da može da nađe jeftinije... Čak sam pre više godina čula od dečka koji radi u Telekomu da oni žele da se većim delom, koliko je bar moguće, presele u jednu zgradu (njihova direkcija i administracija) jer ovako daju previše para. Spominjala se ona napuštena zgrada Rada (bar mislim da je on) kod NIS-a i Hajata, ali tu se još ništa ne zna i propala je ideja. Ali, činjenica je da ideja postoji i verujem da će se u jednom trenutku i ostvariti. Ako ništa drugo kada dođe strani vlasnik.
Kada sindikat želi da unese paniku, samo napišu da ćemo propasti kada Telekom izađe iz naših objekata i prestane da plaća zakup :mrgreen:. Naravno, niko ne pominje da te kancelarije neće zagaditi nuklearnim zračenjem i da će moći ponovo da se izdaju
. Ili da će se iz ovih manjih zgrada ljudi preseliti u Takovsku pa ćemo njih moći da iznajmljujemo.
Videćemo kako će se završiti ta preraspodela.
Što se tiče manjih pošta, da, rade u zaista lošim uslovima, kao i dosta pošta u ostatku Srbije. Pazite, oni čerupaju Železnicu koja nema para, pa šta mislite šta tek rade sa nama koji imamo? Budite srećni što smo napravili, skoro, i ovu tehnološku zgradu i to potpuno od svojih para, usput, naravno, dajući u budžet 8).
Mislim, nemam ja ništa protiv toga, ali boli kada znamo da u Železnicama imaju veće plate od nas i to, koliko znam, ne malo veće.