Verovatno mislis na ovo,zato i trazih fotkeAmbassador":whd68mnh je napisao(la):btw Pročitao sam bio vest da hoće da sele Urbanistički zavod zbog Botaničke bašte i to meni skroz nije jasno? Mislim koji moj? Šta, jel hoće možda da ruše zgradu zavoda? Sve na stranu, to je ipak prelepa zgrada.
jes' vala odise elegancijomAmbassador":3thp6lo4 je napisao(la):Sve na stranu, to je ipak prelepa zgrada.
Tu vest je neko pustio na taj sajt više kao revolt prema urbanističkom zavodu nego što ima veze sa bilo kakvom informacijom.vucko":3q11ay12 je napisao(la):Verovatno mislis na ovo,zato i trazih fotkeAmbassador":3q11ay12 je napisao(la):btw Pročitao sam bio vest da hoće da sele Urbanistički zavod zbog Botaničke bašte i to meni skroz nije jasno? Mislim koji moj? Šta, jel hoće možda da ruše zgradu zavoda? Sve na stranu, to je ipak prelepa zgrada.
http://zvezdarskasuma.blogspot.com/2010/03/urbanisticki-snajderaj.html
Ako neko ima pik na tebe,dzentlmenski je da imas pik na njega.Ne znas koja je zadnja prica sa opservatorijom,zvanicno hoce da prave zgrade stambene koje nazivaju paviljonima u krugu opservatorije.Recimo nekih 20-25% sadasnjeg prostora,to je na prostoru one zgrade koja je izgorela 99.A naravno urbanisticki zavod stoji iza toga,cak izradise 3 verzije plana sa kozmetickim izmenama ali sve se zasnivaju na tome...zhaba":x0uqc8na je napisao(la):Vucko stvarno ne razumem zasto ovolika paljba na urbanisticki zavod???
Pocinjem da sticem utisak da zbog zelje za zelenilom treba da se odreknemo arhitekture!!?
U zadnjim postovima se pominju zgrada Urbanistickog zavoda, iz koje se urbanisti sele, ali se ona ne rusi, i o zgradi Novog generalstaba, cija se sudba jos ne zna, ali se definitivno nece graditi nesto drugo.sizif":3e44yzku je napisao(la):Чекај, ако сам те добро схватио, на месту где је изгорела нека зграда 1999. треба да се зида нешто друго, а ви сте против тога. Зашто?
Danas sam video da su postavili kamere na jednu od ovihlukpot":1g2muck0 je napisao(la):Zna li iko čemu služi ova konstrukcija koja prelazi preko ulice?
[url]http://img41.imageshack.us/img41/1958/rask.th.jpg[/url]
(klik za veću sliku)
Primetio sam 3 ovakve u Novom Beogradu, napravili u poslednja 2-3 dana. Ova sa slike je u Omladinskih brigada na raskrsnici sa Jurija Gagarina, druga je u Jurija Gagarina kod buvljaka i treća na početku Brankovog.
Da li će tu stajati putokazi, kamere, ili samo reklame..?
lukpot":3nbz549v je napisao(la):Zna li iko čemu služi ova konstrukcija koja prelazi preko ulice?
[url]http://img41.imageshack.us/img41/1958/rask.th.jpg[/url]
(klik za veću sliku)
Primetio sam 3 ovakve u Novom Beogradu, napravili u poslednja 2-3 dana. Ova sa slike je u Omladinskih brigada na raskrsnici sa Jurija Gagarina, druga je u Jurija Gagarina kod buvljaka i treća na početku Brankovog.
Da li će tu stajati putokazi, kamere, ili samo reklame..?
Steva":3nbz549v je napisao(la):^^ mislim da su za putokaze ili kamere ili možda obe. Da su za reklame bilo bi skandal.
relja":3nbz549v je napisao(la):Ima i nekoliko komada u Bul. Mihajla Pupina. Ne znam kakva signalizacija može da bude (i ovako samo ubacuju semafore), a sigurno nije kao u Kneza Miloša...
shmeksi":3nbz549v je napisao(la):Verovatno za kačenje saobraćajnih tabli i/ili kamera.
E, pa, definitivno su postavljene kamere.relja":3nbz549v je napisao(la):Pa, to je ono - jedna kamera na toj raskrsnici snima saobraćaj u Jurija Gagarina iz pravca Delta sitija.
Ta kamera je postavljena na običan stub bandere. Jaaaako je mala (kao što te kamere obično i jesu).
..................
Urbanisticki zavod Beograd je preduzece u vlasnistvu drzave koje se bavi projektovanjem po narudzbini i obalja poslove koji se mogu poveriti i privatnicima. A Sekretarijat za urbanizam (u Ulici 27. marta) planira sta ce se gde graditi.shmeksi":2fbey3jn je napisao(la):