jovanovm
Advanced
Za brzinu kojom bi trebao da ideš da bi uhvatio zelenji talas.. bar sam ga ja za to do sada koristio...
Namena je za javne službe, objekte i komplekse.vucko":2ko7zo6k je napisao(la):Koji je plan sa ovim blokom?Samo je zelenilo,nema nicega,mislim na ovaj koji je zapadno od Delta City-a???
[url]http://img10.imageshack.us/img10/3830/weqq.jpg[/url] [url]http://img10.imageshack.us/img10/weqq.jpg/1/w938.png[/url]
Hvala na dobro doslici i nesebicnim odgovorimaUrbanista":2qhsu1jp je napisao(la):Dobro došao na forum, Gizmo!
Ti si označio rejon (po pravopisu se ovako piše pravilno) na kome bi kupio plac ili je sve ovo jedna parcela?!
Kako god, ja ti preporučujem da ga kupiš što pre jer je ova lokacija veliki potencijal!
Ne bih nista pravio na tom placu. Zelja mi je da taj ulog donese neku finu zaradu u periodu od 3-5 godina. Iskreno se nadam da ce se Borca siriti na tu stranu prema Ovci, posebno sto je druga strana te ulice vec naseljena i izgradjena.shmeksi":2qhsu1jp je napisao(la):Gizmo, sve zavisi od toga koliko si spreman da čekaš da ti se investicija isplati i šta planiraš da radiš sa tom zemljom tj. koja delatnost će biti dozvoljena na njoj i u kom procentu. Nije isto da li će se graditi stambeni objekti 100% ili komercijalni ili nešto kombinovano.
Zrenjaninski put kao glavni jeste vise od kilometar odatle, ali manje ulice koje prolaze u blizini su asfaltirane.shmeksi":2qhsu1jp je napisao(la):Kao mali problem uokvirene lokacije vidim problem mikrosaobraćaja, glavni put je udaljen više od kilometar a put koji će ko zna kada proći sa severne strane je na dugačkom štapu.
Da, svakako ne bih ulazio u finalnu pricu kupovine bez detaljnog pregleda papira, vlasnistva, provera u opstini i pomoci advokata.shmeksi":2qhsu1jp je napisao(la):Kao što ti je Urbanista rekao, najbolje je da se dobro posavetuješ sa advokatom koji se bavi tom tematikom, a isto tako obrati pažnju i na momenat o kom Nenad priča, mada ta oblast još uvek nije uređena tj. tek treba da se ustanovi koja će to tela i po kojoj tačno proceduri da određuju visinu naknade za takve akcije prenamene.