Šta je novo?

Pešter i Golija i putevi na njima

Ovo je sada u potpunoj suprotnosti sa informacijom iz ove tema, da je moguće normalno proći na ovom prelazu za sve građane!

Očigledno je da je na delu neko diskreciono pravo policijskih službenika, pa mož da prodjes, a mož i da ne prodjes... Idealno za korupciju :)
 
 
Sada dobih informacijubda treba nekih 1.8 km da se zavrsi kompletna deonica. Ovo će stvarno biti velika stvar da se neide od Bijelog Polja do Sjenice preko Prijepolja 110 km nego će sata trebati skoro duplo manje.
 
Samo još da razrešimo ko može da pređe granicu na tom prelazu ili da se prelaz (još bolje) upodobi novonastaloj situaciji i značajnom povećanju saobraćaja koji će da usledi.

Edit: inače, u tom četvorouglu (Sjenica-Priboj-Pljevlja-Bijelo Polje) priroda je zaista (slažem se) prelepa, a ljudi su takođe gostoljubivi i u proseku predobri. Ohrabrujem svakoga da malo vrdne sa uobičajenog puta i potroši koji din/eur u tim sredinama! Ima za šta i zbog čega.
 
Pouceni iskustvom o izgradnji granicnog prelaza Gostun, nisam optimista da ce se nesto jako veliko desiti kod same Kumanice,u smislu neke izgradnje prelaza, jer i mostic preko lima je Jako uzan.
 
Pouceni iskustvom o izgradnji granicnog prelaza Gostun, nisam optimista da ce se nesto jako veliko desiti kod same Kumanice,u smislu neke izgradnje prelaza, jer i mostic preko lima je Jako uzan.
Ja ipak verujem da ce se to pitanje granicnog prlaza kod manastira pozitivno resiti. Prosto nemogu da verujem da ce uraditi jedan dobar regionalan put koji bi ostao samo za prolazak stanovinika sa jedne i druge strane granice. Ovim putem nista se sporije ne putuje do Bijelog Polja nego preko Zlatibora i Prijepolja tako da je ovaj put jos jedan ,,novi ,, put ka Crnoj Gori. Priroda je fenomenalna. Cacak, Ivanjica, Sjenica. Mislim da bi i stanovnisto Sjenice i okolnih sela dobilo mnogo ako bi se tim putem putovalo ka moru. Svi znamo za najbolji sudzuk, sir, paprike u pavlaci, jagnjece pecenje i ostalo.
 
Poslednja izmena:
Vrh