Gledam i neverujem. Toliko značajna deonica i tako zapuštena. Onih zadnjih 3.5 km do manastira prosto sam u soku da to tako izgleda. Nadam se da ce to leta to završiti I da ćemo dobiti jedan bitan put.Evo ceo put Sjenica Kumanica, pa koga zanima. Nije moj video, slučajno mi iskočilo na yt
Ispravi me molim te ali cinimi se da je postajao neki put od Prijepolja ka Sjenici dali preko Milosevog Dola.Iskreno super pravac za ljude iz Bijelog Polja ko ide za Sjenicu, kao i za građane Brodareva (kad nije sezona zbog granice). Nažalost, Prijepolje nije te sreće, iako imamo veliku granicu sa opštinom Sjenica, nemamo put koji spaja dva grada, već mora da se ide na Novu Varoš, Zlatar itd, što je mnogo duža opcija. Planirao sam jedan poduži post oko puta Prijepolje Sjenica, iako nije baš 100% deo ove teme, ali nažalost ne stižem.
Inače, ovaj pravac preko Kumanice se ni ne pominje u Prijepolju, ruku na srce, i dalje je bliže preko Nove Varoši, a i bolji je put, ali nisam siguran da li građani Brodareva znaju za ovaj put.
P. S. Na snimku vidim i automatsku rampu, nije više ručna.
I jedan fun fact za kraj - od manastira Kumanica kreće rafting u Prijepolju, preporuka za sam rafting, bolji nego na Tari iskreno, ako imate stomak da vidite tone i tone smeća. Ako nemate, Tara je divna.
Ima put, ali mislim da može samo terenskim autom. Nažalost nisam nikad išao tim putem pa ne znam detalje. Uglavnom - niko ne ide tu, mislim da je jedan deo puta loš mamadam.Ispravi me molim te ali cinimi se da je postajao neki put od Prijepolja ka Sjenici dali preko Milosevog Dola.
Sećam se da je bas bas los davno sam bio u tom kraju pa mi je to ostalo u sećanju.Ima put, ali mislim da može samo terenskim autom. Nažalost nisam nikad išao tim putem pa ne znam detalje. Uglavnom - niko ne ide tu, mislim da je jedan deo puta loš mamadam.
Procedura je jednostavna bas kao sto je i na videu prikazana. Kada se zavrsi sa policiom ide se ispod pruge kroz uski tunel a onda na most. Posle mosta lijevo i stize se na Crnogorsku granicu. Od granice za 10-tak minuta se stize do Bijelog Polja.Dali neko zna kakva je procedura ulaska u Crnu Goru od Sjenice do manastira Kumanica i kasnije do Bijelog Polja. Dali se moze udji u Crnu Goru.
Hvala ti , mnogo mi je jasnije. Zaboravio sam da je granicni prelaz Crne Gore kad se prodje most pa levo. Jedva cekam leto posto se nadam da ce do tada zavrsiti tih 3,5 km i ona parcad koja nisu sada asfalitrana pa da ovim pravcem udjem u Crnu Goru.Procedura je jednostavna bas kao sto je i na videu prikazana. Kada se zavrsi sa policiom ide se ispod pruge kroz uski tunel a onda na most. Posle mosta lijevo i stize se na Crnogorsku granicu. Od granice za 10-tak minuta se stize do Bijelog Polja.
Hvala ti , mnogo mi je jasnije. Zaboravio sam da je granicni prelaz Crne Gore kad se prodje most pa levo. Jedva cekam leto posto se nadam da ce do tada zavrsiti tih 3,5 km i ona parcad koja nisu sada asfalitrana pa da ovim pravcem udjem u Crnu Goru.
Išao sam ja, čak i ovog leta delom. Jedan deo je odličan makadam, deluje mi čak da se sprema tu neki asfalt. Tako deluje.Ima put, ali mislim da može samo terenskim autom. Nažalost nisam nikad išao tim putem pa ne znam detalje. Uglavnom - niko ne ide tu, mislim da je jedan deo puta loš mamadam.