bgexplorer
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.01.2008.
- Pohvaljen
- 322
Rekonstrukcija ulice Kralja Petra
Zanimljivo je da se planira dogradnja bas te garaze,samo ne znam u kom delu,moguce je da ce praviti novi ulaz,recimo neki ka tom delu Bulevara ka Trgu Marksa i Eng,pardon trgu Nikole Pasica bi sredio taj problemstf":10qds9pb je napisao(la):Нажалост, изградњом подземне гараже испод Пионирског парка са само једним улазом, и то управо из улице Краља Милана практично су онемогућили остварење те замисли.
Што не значи да се саме Теразије до Старог двора и цела Коларчева не затворе. Али, до Славије тешко.....
stf":2v9fy488 je napisao(la):У неком утопистичком Београду улаз у центар града колима би требао да буде морално дозвољен само станарима, а подземне гараже треба да служе да се њихова кола склоне са улица а не да гости центра имају где да паркирају кола.
Homer Jay":2wwll3gc je napisao(la):Što se tiče pešačke zone od Slavije do Kališa, ja sam pre za dalje širenje pešačkih zona oko Knez Mihailove (i ka Dorćolu i ka Kosančićevom vencu), nego za jednu dugaaaačkuuu pešačku ulicu. Mnogo mi je nekako lepše kada ima jedan pešački kvart