@miki-nbgd @Pantograf
Uzalud se trudite da objasnite... Vec duze vreme je trend na forumu da se pljuju ljudi koji zive u centru. Aktivno sam ucestvovao na ovoj temi, misleci da doprinosim razumevanju problema, dok mi se nisu smucili omalovazavajuci i podsmesljivi komentari forumasa. Svi po sistemu: da komsiji crkne krava (zato sam iznenadjen vasim komentarima koji stizu sa nbgd - iskreno!). A sve sto sam tvrdio je bilo: da je projekat manjkav, da se o infrastrukturalnim stvarima nije upste razmisljalo (parking, djubre, snabdevanje...), da nema odgovora na bitna pitanja stanara, da se lokalna samouprava nije ni konsultovala - dozivljavalo se da sam protiv projekta prosirenja pesacke zone - a da to nijednom nisam spomenuo. Svaki put je bacano u lice da se cena kvadarata ovog dela grada ovim radovima povecava, i da grad radi dzabe ulepsavanje zgrada stanarima ovog dela grada - a da niko nije shvatio cinjenicu DA GRAD NIJE NI PITAO STANARE DA LI TO HOCE ILI NECE. Ovako ispada da smo mi trazili sredjivanje fasada i ulica, a sada se pravimo ludi sto nam to grad radi "dzabe". Pri tome svako zaboravlja da se u ovoj zoni placa EXTRA POREZ. Dakle i nije bas dzabe... Ali nema veze, ne zelim da ucestvujem u amaterskom prepucavanju na forumu. Dugo sam mislio da su ovde ljudi iskreno zainteresovani za informacije i cinjenice, a ispade da je vecina - jednostavno zlurada. Otprilike ja treba da se radujem sto je po Zaklopaci blato, sto po Kaludjerici nema kanalizacije, Barajevu asfaltiranih ulica itd i da na njihove patnje kazem - pa sve ima svoju cenu, zasto se ne preselite u centar pa cete sve to imati.... E to je tipican komentar na ovom forumu... Posle se pitamo zasto je grad takav kakav jeste. I sto politicari rade to sto rade, ne pitajuci gradjane... I dok se mi ovde prepucavamo na najgori moguci nacin, oni rade sta hoce i bez plana i resenja kupe svoje predizborne i jeftine poene. A nama ce ostati lose i na brzinu uradjene fasade, lose resene pesacke zone itd... Ali to smo mi, te stoga - ziveli, sve ce to narod pozlatiti...
Jos jednom, hvala miki-nbgd i Pantografu na razumevanju problematike. Retkost, zaista...