lukander01
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.03.2021.
- Pohvaljen
- 1.418
Gore sam pricao samo o estetici, sigurno moze svaki da se napravi da ne rdja i ne ispada, kao sto mogu i ploce da se sloze da se ne saplicu ljudi, ali ne u Beogradu.
Нажалост слике форумаша су нестале са променама на сајту. Ево ово сам успео да ископам, лош је квалитет али се назире кроз заштитну ограду.Jel imas sliku te bele, posto se ne secam?
Inace mene strasno nervira sve sivo sto trpaju po gradu, sive ograde, sivi stubici, sive ploce. Sve se stopi u neku sivu, depresivnu masu.
Vidi se dovoljno. Sta znam izgleda mi ok skroz, ali mi je u plava isto dobra. Samo da se odrzavaju. Jos ako bi nekako mogli da na mostu prosire pesacki deo za koji metar bilo bi super.Нажалост слике форумаша су нестале са променама на сајту. Ево ово сам успео да ископам, лош је квалитет али се назире кроз заштитну ограду.
Подрека и његове последице су биле катастрофа за београдску расуИскрено, јако ружно са овим различитим плочицама, толико да се још више наглашава хаотичност целог овог простора у сремској. Да не причам какав ће утисак одавати ова реконструкција кад крене незаобилазна деградација и испадање плоча и коцкица.
Два су начина да се Београд избори са овом језивом пошасти која је удавила и оскрнавила овај град горе него мало ко и мало шта;Živeli kamagra i polovni laptopovi.