Šta je novo?

Pešačke zone

Danas, Cika Ljubina. Napreduje se polako, rok je 22 jul
IMG_20220709_125354.jpg
 
Normalno je otkad je "normalno" i da se vozi po Dunavskom keju na Dorćolu, a nije dostavno vozilo niti komunalno. ;)
 
Meni je samo interesantna činjenica da se mi (više/uopšte) ne čudimo tome. Toliko smo navikli da niko neće reagovati, da će i dalje postojati povlašćena klasa, koja neće biti kažnjena pa šta god na svetu da uradi i to je sve.
 
Kako da se isčuđavamo nečemu što je postalo svakodnevna pojava, koliko god je ista negativna. Druga stvar je da li reagujemo ili ne.
 
theonlyluka. wrote ,, .... da će i dalje postojati povlašćena klasa, koja neće biti kažnjena pa šta god na svetu da uradi i to je sve....,,
Razlika klasa je ukoličini novca koja daje prividnu moč. Nisu krivi oni što imaju više pa mogu da daju Krivi su oni što primaju-uzimaju i za to žmure a mi se kao isčudjavamo
jbg... to ti je beda i glad u duši al takvi se i postavljaju da bi se lakše manipulisalo sa njima....
Jednostavo je zar ne ? 😀
 
Nisu krivi ovi što uzimaju, već ovi što daju. Samo bi lud čovek rekao u takvoj situaciji NE. ;)
 
Pre ce biti NE rešeno....
... ne zna se ko je veca ljiga....
 
Uhvatili su bolida. Klinac valjda, 18 godina. Ili će se nakon ovoga dozvati pameti ili će jednog dana završiti obavijen oko neke bandere.
 
Mrzelo me danas da slikam al da kazem da je Cika Ljubina pred zavrsetkom, ostalo je jos kvadrat-dva da se srede, bilo je 3 radnika danas
 
Uhvatili su bolida. Klinac valjda, 18 godina. Ili će se nakon ovoga dozvati pameti ili će jednog dana završiti obavijen oko neke bandere.
Dotični je sin vlasnika lanca teretana “Ahilej” koji ima debele veze sa SNS-om.
 
Pravosudje je krivo za ovo. Svi krive policiju ali u stvari oni uhvate kriminalce i sudije ih puste na slobodu uz apsurdna objasnjenja ili se izvuku uz smesne novcane kazne. Kaznena politika u nasoj zemlji je skoro nepostojeca.
 
Vrh