[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=478278#p478278:1l52f247 je napisao(la):
Earthmoving » Ned Sep 17, 2017 11:36 am[/url]":1l52f247]Nije mi jasno. Kad sam pre nedelju dana cekao neke goste sedeci u lobiju Mažestika, recepcionar jednom preko telefona reče "imamo garažu ali je ulica trenutno zatvorena". Ko ne zna, njihova garaža se nalazi na prvoj slici ove strane koju je postavio @Gradjanin, vidi se pored restorana Mikan, sa desne strane slike. E sad, meni nije jasno da li je ta garaza zaista samo "trenutno" van funkcije ili ce posle kolima moci da se ide preko novopostavljenih ploca do nje? Po slici koju je postavio @Toni, to je obelezeno zelenom bojim kao da ne bi trebalo. Mislim, glupo da se dozvoli kolima prelaz preko plocnika jer ce se onda ploce ubrzo razvaliti I rasklimati, a mi kao ceo grad cemo iz dzepa morati da platimo popravku I zamenu.
I generalno, ako se dozvoljava po pesackim ulicama da se krecu dostavna vozila, onda vlasnici tih objekata treba da placaju popravke jer glupo da oni zbog svog posla od kog prihoduju nesto unistavaju, a da posle svi solidarno moramo placajmo popravke.