Šta je novo?

Parkovi

Ogradili su prvi park na raskrsnici Venizelosove (ex Djure Djakovica) i Gundulicevog venca, posle se spustaju na dole i radice onaj kod Hercegovine, tako mi rekose ovi gradjevinci sto su postavljali ogradu

Koji je to park kod venizelsove moze bing lokacija .Kako su krenuli sve ce parkove ograditi .Kako misle da urade to kod stare hercegovine .
Kapije su skromnije podno vukovog spomenika jer je nestalo para pri kraju .Izradile su ih zekljeznicke zastitne rsdionice

kako ne bi moglo :D
http://www.bing.com/maps/?v=2&cp=rg... 11108 Beograd-Stari Grad, Serbia&form=LMLTCC
Jedino što sam se možda pogrešno izrazio ili si me pogrešno razumeo. Ogradili su žičanom ogradom jer se sprema za rekonstrukciju, posle toga skidaju tu ogradu i pretpostavljam da se nikakva ograda oko bilo kog parka neće zidati. Pogotovo ne oko malih parkova-zelenih površina, džepova ili kako god. Suludo je. Bolje uvesti kamere za noćno snimanje i rešen problem dilera, vandala, neodgovornih vlasnika pasa itd...

Samo sejk da plati ogradu fale joj donje kapije na renderu

Видиш да је замислила без капије. Није знала да ће се закључавати.
Мени је овај пројекат фин.

Nije imala sta da zamislja vec da uradi render prema projektu koji je uradjen kad je radjena kapija ka trgu ostale nikad nisu uradjenje zbog nedostatka sredstava

9a54763d37022094b778e54b76bc0c3d.jpg

3df1cb66dbaf399d0ff103b6fdf298eb.jpg

Venizelosova

DejanBG":3tdnx6sc je napisao(la):
Jeste, to je taj ugao, a koševa nema sad na tom mestu.

Угао сликања јесте исти или сличан, али позиција/удаљеност свакако није. Да си пришао још 30-ак метара према овим зградама, тј. да ти је ново дечије игралиште остало иза леђа, онда би могао да правиш поређење са некадашњим парком-игралиштем (дрвеће које се види).

Урбанистички завод баш има репрезентативну зграду, мсм ја волим брутализам али ово је ужас стварно :lol:

Toliko o zaključavanju tokom noći. Slikano jutros oko 8

wwwwwwwww.jpg

И треба закључавати али стоку у оборе.

Cek zar nisu usrafili klupe u podlogu , mislim da zakljucavanje jos nije pocelo

мда ... "екипа" настоји да што пре оправда репресивне методе ...

Epilog: zakljucavanje + cuvar
Za ovo cu biti samozvani vidovnjak

Vrh