Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

„Паркинг сервис“ ће уклонити опрему са паркиралишта „Железничка станица - Нови Београд“ и више неће пружати услуге паркирања на овом објекту. Паркиралиште се затвара због реализације пројекта Изградња комплекса железничке станице Нови Београд са реконструкцијом мостовске конструкције, а како не би била угрожена безбедност лица и имовине током истражних радњи.

Паркинг сервис“ ће уклонити опрему са паркиралишта „Железничка станица - Нови Београд“ и више неће пружати услуге паркирања на овом објекту. Паркиралиште се затвара због реализације пројекта Изградња комплекса железничке станице Нови Београд са реконструкцијом мостовске конструкције, а како не би била угрожена безбедност лица и имовине током истражних радњи.
Mozda bi mogla da se ukloni oprema i sa Kalemegdana. Za pocetak,mogla bi ulazna rampa da se pomeri malo dalje od ulice,da li je neko koristio to parkiraliste?
Ne znam u cemu je problem,ali vozila se predugo zadrzavaju na ulazu gde se samo uzima kartica pa se pravi haos u Pjarona de Koscuska. Stoje na sinama,stoje u traci nizbrdo...

@varos kapija Blagodarim! Znaci ista situacija kao kod "Bolikite' ali tu mozes nekako da ih zaobidjes,ovde je bas haos. Naravno,cike u plavom boli medj'preponama da rese to.
Onaj dole i nekako,ova budalastina da leti.

ЈКП „Паркинг сервис“ обавештава кориснике да од 1. маја 2025. године, више неће управљати паркиралиштем „Капетанија“ на Кеју ослобођења у Земуну.

sto li ovo.
u tom delu je ionako haos
Sad sam prolazio i jedna iz opštine podiže i spušta rampu samo odabranima. Pitao o čemu se radi, kaže parking je u pripremi još nema naplate. Reko dobro a ko se onda sve ovo parkira. Zaposleni u opštini kaže. Opština će upravljati parkingom kaže. Lagano su sebi obezbedili parking dok se Preradovićeva radi.

Sad sam prolazio i jedna iz opštine podiže i spušta rampu samo odabranima. Pitao o čemu se radi, kaže parking je u pripremi još nema naplate. Reko dobro a ko se onda sve ovo parkira. Zaposleni u opštini kaže. Opština će upravljati parkingom kaže. Lagano su sebi obezbedili parking dok se Preradovićeva radi.
Cemu to pored PS kakva je to glupost

Garaža u Vlajkovićevoj.

IMG_4139.jpg
IMG_4140.jpg
IMG_4141.jpg
IMG_4143.jpg
IMG_4144.jpg

PArkiraju između zgrada u centru bloka? To zaista moraju da srede, šteta za lep blok.

Ne znam stvarno, imaju sada zelenu zonu, parkinga za roštiljanje oko bloka i da ponovo se to zapati je katastrofa.

mislim da ljudi ne zele toliko da pesace.
u stvari ja bih se zacudio da uopste ima dosta ljudi kojima to smeta.

secam se kako se neko zalio, kako ljudi za vreme neke tekme u areni, se parkiraju u bloku 28, gde su isto bili komunalci. I zale se kao nas kaznjavate a njih ne!? sto znaci da nema kazne, radili bi isto, sto je u stvari stanje svesti i duha naroda

mislim da ljudi ne zele toliko da pesace.
u stvari ja bih se zacudio da uopste ima dosta ljudi kojima to smeta.

secam se kako se neko zalio, kako ljudi za vreme neke tekme u areni, se parkiraju u bloku 28, gde su isto bili komunalci. I zale se kao nas kaznjavate a njih ne!? sto znaci da nema kazne, radili bi isto, sto je u stvari stanje svesti i duha naroda
Zato govorim svaki put da te sporadicne akcije koje traju mesec dva nemaju nikakvog efekta. Srbo kad nanjusi da su prestali da kontrolisu vraca se na staro.

Izgleda da se menjaju parking zone, kao i da su uvodi naplata parkiranja nedeljom (do 14h), a ostalim danima do 22h. Takođene su predviđene izmene a koje se odnose na dozvoljeno zadržavanje.

Nikada mi nije bilo jasno zašto se ne uvede i parking mesta za stanare, kao u drugim evropskim gradovima: deo parkinga je ograničen za stanare, a deo za sve ostale.

naplata parkiranjai nedeljom.png

Izgleda da se menjaju parking zone, kao i da su uvodi naplata parkiranja nedeljom (do 14h), a ostalim danima do 22h. Takođene su predviđene izmene a koje se odnose na dozvoljeno zadržavanje.

Nikada mi nije bilo jasno zašto se ne uvede i parking mesta za stanare, kao u drugim evropskim gradovima: deo parkinga je ograničen za stanare, a deo za sve ostale.

Pogledajte prilog 243638
Mora da je tačno kada to objavi Instagram profil koji linkuje ka sajtu na kojem je ovo

Elem, u potpunosti sam za naplatu parkinga i subotom i nedeljom, pogotovu u centru grada i turistilčkim zonama. Destimulacija automobila mora da bude 24/7.

Na donjem Dorćolu su već prefarbali parking mesta iz zelene u belu boju.

@vucko

Danas sam prošao Drinčićevom, sve je ofarbano u belo. Ja rekoh, možda Parking servis osvežava belu, pa će i zelenu uskoro, ali eto šta je po sredi. Inače, ta bela liči onako na obična parking mesta, regularna bez plaćanja. Moraće još nešto da dodaju kod svakog parking mesta, broj ili dodatne informacije jer je samo bela oznaka prilično bezveze.

Vrh