Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

„Паркинг сервис“ ће уклонити опрему са паркиралишта „Железничка станица - Нови Београд“ и више неће пружати услуге паркирања на овом објекту. Паркиралиште се затвара због реализације пројекта Изградња комплекса железничке станице Нови Београд са реконструкцијом мостовске конструкције, а како не би била угрожена безбедност лица и имовине током истражних радњи.

Паркинг сервис“ ће уклонити опрему са паркиралишта „Железничка станица - Нови Београд“ и више неће пружати услуге паркирања на овом објекту. Паркиралиште се затвара због реализације пројекта Изградња комплекса железничке станице Нови Београд са реконструкцијом мостовске конструкције, а како не би била угрожена безбедност лица и имовине током истражних радњи.
Mozda bi mogla da se ukloni oprema i sa Kalemegdana. Za pocetak,mogla bi ulazna rampa da se pomeri malo dalje od ulice,da li je neko koristio to parkiraliste?
Ne znam u cemu je problem,ali vozila se predugo zadrzavaju na ulazu gde se samo uzima kartica pa se pravi haos u Pjarona de Koscuska. Stoje na sinama,stoje u traci nizbrdo...

@varos kapija Blagodarim! Znaci ista situacija kao kod "Bolikite' ali tu mozes nekako da ih zaobidjes,ovde je bas haos. Naravno,cike u plavom boli medj'preponama da rese to.
Onaj dole i nekako,ova budalastina da leti.

ЈКП „Паркинг сервис“ обавештава кориснике да од 1. маја 2025. године, више неће управљати паркиралиштем „Капетанија“ на Кеју ослобођења у Земуну.

sto li ovo.
u tom delu je ionako haos
Sad sam prolazio i jedna iz opštine podiže i spušta rampu samo odabranima. Pitao o čemu se radi, kaže parking je u pripremi još nema naplate. Reko dobro a ko se onda sve ovo parkira. Zaposleni u opštini kaže. Opština će upravljati parkingom kaže. Lagano su sebi obezbedili parking dok se Preradovićeva radi.

Sad sam prolazio i jedna iz opštine podiže i spušta rampu samo odabranima. Pitao o čemu se radi, kaže parking je u pripremi još nema naplate. Reko dobro a ko se onda sve ovo parkira. Zaposleni u opštini kaže. Opština će upravljati parkingom kaže. Lagano su sebi obezbedili parking dok se Preradovićeva radi.
Cemu to pored PS kakva je to glupost

Garaža u Vlajkovićevoj.

IMG_4139.jpg
IMG_4140.jpg
IMG_4141.jpg
IMG_4143.jpg
IMG_4144.jpg

Vrh