Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Naneo me put na novi parking u dr ivana ribara prekoputa kozare. Prvi put u deset prepodne parkingskoro pun, uvece oko 9 prepun i puni svi budzaci oko kozare na livadicama. Odakle se ta kola stvorise i gde su bila ranije pojma nemam, ali nama izgleda osim neke kataklizme, jos kad bi bila selektivna , nema pomoci.
Obilje relativno jeftinih krševa sa početka 2000-ih, koji su uvezli pre uvođenja zabrane plus otklanjanje mentalne blokade da nema parkinga kad su videli da se grade nova mesta. Znam dosta ljudi koji su kupili neke krševe da eto ima žena ili ćerka da provoza jednom mesečno. I tako sva ta mesta se brzinom svetlosti napune.

Moram javno da pohvalim ovaj servis namenjen za predstavke gradjana...pre par nedelja sam imao i problem sa neodrzavanjem jednog dela regionalnog puta sto je potpadalo pod nadleznost komunalne inspekcije lokalne samouprave i problem je resen veoma brzo..cak me i lokalna samouprava obavestila o utvrdjenoj nepravilnosti..ako neko ima neki problem iz domena republicke ili lokalne inspekcije mozete slobodno i vi probati popunjavanjem ove forme na sajtu https://inspektor.gov.rs/submission

Vrh