Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Obaveštenja u 28:

20240514_165631.jpg

20240514_165637.jpg
 
Pošto se napokon uvodi parking zona u Blok 29, sad možemo malo da se fokusiramo kako je izvedena saobraćajna signalizacija. Naime, oni su samo obeležili nove horizontalne oznake i postavili nove znakove, ali stare oznake i znakove nisu dirali.

Tako imamo primer starog znaka za pešački prelaz kod prvog ulaza/izlaza u Bulevar Zorana Đinđića koji je već duže vreme okrenut ka trotoaru... "Brdo" novih znakova su postavili u blizini, ali je nekoga mrzelo da ovaj znak namesti kako treba...
2pXKSBf.jpg


Ovde imamo drugi znak za pešački prelaz koji već dugo stoji prilično nakrivljen, ni to nikome nije palo na pamet da ga malo ispravi.
lmERlEw.jpg


Takođe, na prvom ulazu/izlazu u BZĐ su zaboravili da postave znak za izlaz iz Zone 30, stoji prazan stub koji se vidi na slici. Za ovo sam čak i pisao neradnicima iz Puteva Beograda, ali imaju bol u predelu prepona.
jsNajFC.jpg


Takođe, tu je puno postojećih pešačkih prelaza koji ostaju, a koji se jedva vide...
 
prijavicu ove znakove ovih dana na twitteryu pa cemo videti da li ce srediti.

ovo za zona 30, ocekujem da ce uraditi kasa budu radili prosirenje ulice, takodje ocekujem i semafore ko u bloku 21 i 22
 
Semafori su već pozicionirani tačno gde treba da budu, nemoj samo to da diraju. A i ulica se širi sa leve strane, znak nisu stavili jer su zaboravili, na drugom ulazu/izlazu ga ima.
 
u bloku 22 i 21 su stavili semafore na izlazu iz bloka, pa mi rezon da ce i ovde
 
Tamo je to bilo iznuđeno jer su zbog (opravdanog) protesta stanara zadržali postojeće lokacije pešačkih prelaza koji se nalaze sa obe strane ulaza/izlaza (u razmaku od 10ak metara). Kod nas toga nema.
 
Baš mi je drago za Blok 28, upropastiše ga kolima.
Nestrpljivo čekam ponedeljak da vidim na šta će da liči parkiranje u Bloku 29, pogotovo da li će pokušavati da ulaze u blok kako bi negde ostavili auto.
A što me svako malo zivkaju panduri ( upravnik sam kod mene ) da provere da li neko od komšija stvarno živi tu, svi pojurili da srede prijave boravka zbog zone.
 
stvarno pozdravljem sve to. mislio sam da blok 24 i 28 nikada nece dirati, pogotovo sada kada idu izbori!? prevario sam se pozitivno

ocekujem da ce onda nekada (kontam za godinu dana), poceti i blok 30 i 29
 
Jutros pre 8, za one što ne vide na daljinu sve čisto, kad tamo dole tri Srbina, šćućurili se da ih ne vidi oko beloga sokola, ko što vele da ja zanoćim gde je đabe:

Pogledajte prilog 198471
А замиљив је овај лежећи полицајац на стази која није намењена за саобраћај возилима, ако се не варам.
 
prijavicu ove znakove ovih dana na twitteryu pa cemo videti da li ce srediti.

ovo za zona 30, ocekujem da ce uraditi kasa budu radili prosirenje ulice, takodje ocekujem i semafore ko u bloku 21 i 22
Može, funkcioniše i to, pre neki dan sam prijavio znak koji je pao na izlazu iz 28 bloka na Bulevar Umetnosti, danas sam dobio odgovor.

1715935204858.jpg
 
Vrh