Mada iskreno mi izgleda da iz nekog razloga nisu uspeli da urade sličan ali ambiciozniji projekat na Crvenom krstu ispred BDP-a gde moraju da sele i Taxi stanicu kao i benzinsku pumpu.
ку**обоља?
Mada iskreno mi izgleda da iz nekog razloga nisu uspeli da urade sličan ali ambiciozniji projekat na Crvenom krstu ispred BDP-a gde moraju da sele i Taxi stanicu kao i benzinsku pumpu.
Ваљда је очигледно да нису, само не желим да размишљам на тај начин. Желим да их боцкам за све што мислим да је нелогичо. Могуће да и грешим, али онда барем заслужујемо објашњење зашто грешим.@paradox polje a sta ti mislis, jesu li?
Izvor: https://www.politika.rs/scc/clanak/359062/Beograd/Garaza-Studentski-trg-dobila-gradevinsku-dozvoluГаража „Студентски трг” добила грађевинску дозволу
Уторак, 12.07.2016. у 20:23
(Фото: ЈКП „Паркинг сервис”)
„Паркинг сервис” добио је грађевинску дозволу за изградњу јавне подземне гараже „Студентски трг”. Електронску дозволу овом предузећу издао је Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове. Будућа гаража простираће се на површини од 21.000 метара квадратних и биће највећи и најмодернији објекат ове врсте у најужем центру престонице.
„Студентски трг” ће располагати са око 700 паркинг места, на три подземне етаже, од чега је за потребе паркирања особа са инвалидитетом одређено 48 места. Гаража ће поседовати и два лифта, чије су димензије прилагођене и кретању особа са инвалидитетом.
Осим паркинг простора, у објекту су планиране помоћне, техничке и санитарне просторије на свим нивоима, као и противпожарно степениште. У непосредној близини улаза и излаза предвиђене су просторије за наплату и контролу паркирања, као и за обезбеђење гараже. Она ће бити смештена испод саобраћајнице на Студентском тргу, где се тренутно налази окретница тролејбуса, а на том потезу ће бити и улаз и излаз из гараже. Надоградњом гараже „Обилићев венац” и изградњом гараже „Студентски трг” у строгом центру Београд ће добити готово хиљаду нових паркинг места. По окончању планираних радова, Студентски трг ће добити потпуно нови изглед и припадаће централној градској пешачкој зони.