Nikako mi nije jasno zasto se ovde ne forumu stalno povladjuje lenjoj st...i, koja uvek mora da prodje bas najkracim putem. Staza na Uscu (gore spomenuta) je kraca za mozda 10 metara od one koja je poplocana ali nece nas covek niposto po pravilima ako to zahteva cek i najmanji utrosak energije. A sto se tice pitanja zasto se ne poplocavaju takve staze jer eto kad padne kisa, nisu danima upotrebljive... ta logika mi je stvarno fascinantna. Radis nesto sto ne treba i onda se jos bunis sto ti to nije omoguceno zbog vremenskih uslova!
Isto to se odnosi i na slucaj Slavije (za sta cu sigurno biti zestoko napadnut). Da, Slavija nije najbolje resena ali je stvarno fascinantno da se ovde odobrava to sto ljudi preskacu ogradu i prelaze na najopasnijim mestima, rizikujuci svoje i tudje zivote, jer je to eto "prirodno" najkraci put.
Takodje, znamo svi koliko se po Beogradu razvlace radovi i to je naravno lose i treba kritikovati. Ali ne razumem kako je mogu da se ovde na forumu konstatno javljaju ljudi koji se bune sto pesacima nije omogucen prolaz tokom radova. To pritom nisu pesaci koji zive u tom kraju nego lenja st*** koja niposto ne bi prosla susednom ulicom, sto bi zahtevalo da potrose 2 minuta i 35 kalorija vise, nego mora bas najkracim putem i onda se jos bune zbog toga sto gacaju kroz blato (bajdvej ja zivim u Amsterdamu i u mom kraju se ulica od bukvalno 150 metara radila skoro godinu dana, tokom kojih se ne secam da sam ikada video ljude da hodaju tim delom).
Sustina svega ovoga je da poznajem nas mentalitet i znam da nasim ljudima nista nije draze nego da prekrse pravila jer su oni eto "previse pametni" da bi bili "st***" koja radi sta se od njih ocekuje. Ono sto medjutim ne razumem je kako je moguce da se to svesrdno podrzava od strane ljudi na ovom forumu od kojih ipak ocekujem vise.