Nisam čitao sve postove otkako je diskusija prebačena na ovu temu. Iz više razloga. Tako da i ne znam ko je sve i o čemu danas diskutovao. Svakako da sam pročitao neke delove, jer bi bilo nemoguće da citiram i nadovezujem se na Prletov post o bezbednosti i logistici a da ne vidim i ostale. Ali nisam aktivno čitao ostale. Jer mi se ionako zgadila cela rasprava još sinoć.
Pominješ ''da je posete u bolnici''. To je sinoć i TheOnlyLuka pominjao ali na pitanje da li ima bilo kakav pisani trag o tome bilo gde, on je rekao da nema i da je čuo od nekog tamo. Znaš li ti koliko ljudi na forumu redovno dobija napuš ili podsmeh na ovom forumu kada u nekoj raspravi poteže argument ''čuo sam od nekog tamo, verujte mi na reč''. Tada obično sledi ili neki pokušaj da se iznedri makar neki privid argumenta i dokaza (jer ok, nismo u sudnici, ne mora uvek sve da bude crno na belo, zadovoljiće i novinski članak ili čak i post sa društvenih mreža) ili se prosto odustaje od dalje rasprave u tom smeru. A vi npr ovde nastavljate da valjate tu tvrdnju da sestre odbijaju da puste gej osobu da poseti svog partnera u bolnici.
Takođe nisam video neke pokušaje kompromisa u dosadašnjim raspravama od sinoć do sada. Svakako je da i na ''mojoj strani'' ima mnogih koji neće nikad ni u čemu popustiti. Ali kažem, ni ovde, ni u drugih 50 rasprava na koje sam naletao ranijih godina na temu gej parada (ne gej prava, nego baš gej parada), nisam nailazio na pokušaj kompromisa sa gej strane. Opet da preciziram: u 1) internet raspravama o 2) gej paradi, i to od 3) strane gej populacije. Ne govorim za ostale slučajeve, gde dvoje ljudi pričaju uživo, ili gde se priča o gej populaciji generalno... Kad se radi o gej paradama, oni koji su učesnici rasprava na tu temu, nikad ni jedan jedini atom neće prilagoditi i korigovati.