Upućen dovoljno, svakako više nego neki.
Ne zanime me teorija roda, kako ne razumeš toliko. Imaš osobe rođene sa XX i osobe rođene sa XY hromozomom. Sve izvan toga je čista izmišljotina.
Od seksualnosti, postoje heteroseksualnost, homoseksualnost, biseksualnost i aseksualnost ako je uopšte možemo svrstati, jer je ona upravo stanje bez seksualnosti.
Јао замисли од свих могућих штетних трендова из америке нама ће да буде фокус брига да ли ће нека у девојка у Србији да тражи да јој се обраћаш са "оно"
Аутомобилски урбанизам који прихватамо 70 година из америке ћемо да бранимо иако је објективно штетан на више поља јер је нама лакше шта нас брига
I jedno i drugo su podjednako štetni. Ja ne želim da živim u društvu u kome se neki nelečeni breca na mene jer sam mu se obratio sa ''gospođo'' umesto ''osobo''.
Takođe me živo zanima ko bi finansirao gradnju i implementaciju svih postojećih objekata, stvari i okvira za sve te koji ne mogu da se odluče jel su bata ili seka.
Da ne bi možda ti svojim parama? Hah, sve verujem...
Ко је био геј и пре 2000. ће памтити да је то појављивање гејева на јавним местима и отворено причање о томе на сваком кораку нашло на осуду и мржњу и претње насиљем без да је систем ама баш ишта урадио да то промени. Највећи "системски" искорак је настао тиме што је Вучић своје хулигане ставио на ланац да би се одржавале параде за које и даље људи одлазе под претњом да ће бити жртве насиља.
Bilo pre više od 20 godina. Od tada do danas, mnogo toga se promenilo na bolje. Tvoje zakeranje i kukumavčenja samo potvrđuju ono što važi za takve organizacije, da koliko god im se nešto da, njima nikad neće biti dosta. Jer nije Srbija jedini primer toga. U Americi im je isto tako mnogo, neopisivno mnogo, pa im opet nije dosta. Nikad im neće biti dosta.
Мало је смешно што неко ко стално кука што људи "неће на протесте" узимаш као доказ да људи не подржавају Х зато што их има само неколико стотина упркос претњама насиљем и излагању јавној срамоти ако оду на тај протест. Колико људи би ишло на протест против Рио Тинта да знају да могу да прођу као 2001. на геј паради или да ће их се родитељи одрећи ако их виде на вестима?
Mož' ti bude smešno, ali iskustvo mi je pokazalo da jeste tako. Tačno se na ovom forumu posle nekog vremena prokljuvi ko gde stoji i ko šta podržava, čak i ako to radi krišom ili perfidno. Istina, s tobom je umelo da bude čudno u par navrata, pošto obožavaš da gajiš međusobno kontradiktorne stavove. Ali odavno mi je postalo jasno gde stojiš po pitanju nekih stavova, a od nedavno po pitanju još nekih.
Što se učešća u gej paradi tiče, i tu si ponovo kontradiktoran, pa tako s jedne strane afirmišeš činjenicu da se gej ljudi danas otvoreno prikazuju na ulici u razmeni ljubavi, a ovamo pričaš kako nema gej parada više od 500 gej Srba jer se plaše da ih neko vidi u javnosti. Znači veze s mozgom nema to što pričaš.
Не убацуј ми речи у уста, ја нисам рекао да "свако треба да тиме брани и доказује српство" већ да је антинатализам особа које су у стању да имају децу саможив и суштински друштвено неодржив концепт. Било би парадоксално да се залажем за рађање деце и бракове а не подржавам геј бракове / усвајања / могућност имања деце. Да се ја питам не само да бих омогућио геј паровима да усвајају децу већ би свакоме ко усвоји или има дете дао 5 година радног стажа по детету док се не испразне сва сиротишта у земљи
Misliš, ti nisi ništa direktno izneo i nikoga direktno osudio, ti si samo koristeći jezik političara i narodnih poslanika, javno osudio i osramio neku grupaciju? I javno iznosio kontradiktorne stavove, jedne u kojima si sve za srpstvo, suverenitet, patriotizam, rađanje srpčića, ovo ono... A onda potom druge, u kojima si za promovisanje istopolnih brakova.
Najluđe od svega je što ti sam prvi priznaješ da još uvek nemaš dece, a daješ sebi za pravo da drugima određuješ kako da žive i koliko treba da rađaju. I bitno da se istovaruješ po ljudima poput mene i impliciraš da sam ja išao 2010. sa štanglom u ruci da mlatim gejeve, bijem se sa policijom i zalećem trolejbuse u njih. Samo zato što ti se ne dopada što se ne uklapam u tvoje međusobno sluđene, kontradiktorne i naopake stavove o svim društvenim pitanjima, pa tako i o gej paradama.