BOKI SMOKI
Advanced
Drakche":3t1h0auh je napisao(la):And here we are again,
svaka diskusija o paradi ponosa se zavrsi pricom o padu nataliteta, gay braku i usvajanju dece ili gore,
dok homoseksualci i dalje moraju da zive u drustvu gde vecina gradjana smatra da je homoseksualnost bolest, poremecaj ili gore.
Kao da se narod stvarno tu nesto pita - da li je to poremecaj ili nije, hoce li nekom dati ili uskratiti ljudska prava... da se narod uvek i za sve pitao jos bi ziveli u srednjem veku.
Tu nema puno price, parada se MORA odrzati i odrzavati sve dok ima onih koji bi na nju isli.
Ovako se moze samo odlagati i usporavati.
Tek kada vecina ozbiljno shvati da nema prava da odlucije o tudjim zivotima i da je svako ispoljavanje agresije, mrznje i dezinformacija zakonski kaznjivo, tek onda moze da se govori o nekom braku i usvajanju dece.
Moram jos da kazem, mada nije tema, da je oporezivanje gay ljudi losa, ako ne odvratna ideja.
Takodje kad su u pitanju hetero neozenjene i neudate osobe.
Samo bi dobili jos jednu diskriminaciju vise, a da ne pricam o zakonskom obelezavanju gay ljudi kao takvih, kao da su jevreji u hitlerovoj nemackoj.
Najbolje je raditi kao i ostali civilizovan svet i ne izmisljati toplu vodu.
Na prethodnim postovima se videlo da i ja podrzavam paradu, ali samo ovakvu kakava jeste, ne kao ona u LOS(T) Andjelesu u USA drzavi. Vucko znas na sta mislim? Ti si tad spominjao kalasnjikove, a mene je Igor opomenuo zbog one recenice.Znaci obicnu paradu kao ovakvu podrzavam, jer meni licno ne smeta da setaju. neka setaju, zaboleme, savko je krojac svoje srece,svog zivota.Ako je on dobar prema meni, bicu i ja prema njemu.
A to za obelezavanje, bi bila tajna.Porez bi stizao veci, ali raspodeljen na druge poreze merodavno.Tako da se ne bi znalo ko je zaista takva osoba, to jest ko placa a ko ne.