@srdjanprpa
Drago mi je da si ti zadovoljan, jer je to najbitnije.
Malo mi smeta sto kazes da nisam u pravu, jer sam ja iznosio svoje subjektivan dozivljaj prostora. Isto tako bih i ja za tvoje mogao reci da nisi u pravu, ali to je tvoj izbor.
Ja sam ziveo i u garsonjeri od 23 i stanu od 30 i u stanu od 95 kao i u stanu u porodicnoj kuci sa dva nivoa.
Zato i nisam pricao o kvadraturi kao meri za povrsinu, vec kao subjektivnom prostoru koji mozemo iskoristiti.
Da, potpuno si u pravu da su kod vecine takve strukture, a to je upravo i ono sto smatram da je lose.
To sto sam sada to postovao na ovoj temi je puka slucajnost i ne smatram da je ovaj objektat po tome losiji od ostalih koji se nude po gradu.
Mozda bi bilo drugacije da investitori ne grade velike stambene objekte sa malim stambenim jedinicama?
Verovatno bi, samo bi im zarada bila manja, al to je vec neka druga prica
Dakle, sve je subjektivno, tebi DA, meni NE
Posto sam vec pisao na ovoj temi o opstim stvarima, da ne bi ispalo da se ovo svodi na zamerku samo za ova dva objekta, duzan sam komoletnije vidjenje.
Spomente guzve koje neki potenciraju kao problem ce u buducnosti biti znacajno manje i ne mislim da ce to praviti puno problema.
Lokacija je po meni ok, na brdu je (sto ja licno volim) sto garantuje dobro strujanje vazduha, pa i bolji kvalitet istog.
Banjicka pijaca, banjicka suma, bazeni, i komoletan SRC nisu daleko.
Benzinska pumpa, dovoljno blizu i "dovoljno daleko"
Taman sto bi se reklo
Ne smatram takodje, kao neki drugi forumasi, da je ova lokacija daleko, jer i to je subjetivno i zavisi kom delu grada ste do sada ziveli i gravitirali
Sve u svemu, opsti utisak mi je za sada pozitivan, osim da ponovim po pitanju onoga sto sam vec naveo, a sto se odnosi na vecinu novogradnji.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk